1. års fødselsdag + Give Away med 10 vindere!

af Anna Skyggebjerg den 22. marts 2014

HURRA! I dag er det præcis 1 år siden, Introvert udkom og blev fejret med et release-party i min Verdens Bedste Boghandel:

Se lige denne udstilling bag disken:

Og se så lige kagebordet med elegante , guldrandede kopper, lyserøde, japanske servietter og kager med små bogforsider:

Den dag var en fest. Jeg havde ingen som helst anelse om, at festen ville fortsætte et helt år, men det gjorde den. Det har været et af de mest begivenhedsrige år i mit liv med oplevelser, jeg ikke kunne have forestillet mig, at jeg ville få. Alle de møder med mennesker, til foredrag og på Bogmessen…. Ja, det har været udfordrende for en super-introvert som mig. Men det har mest af alt været et kæmpe privilegium og en kæmpe oplevelse.

TAK til alle jer, som har været med til festen på den ene eller den anden vis!

Jeg vil gerne give noget af alt det, I har givet mig, tilbage. Derfor skal vi have en Give Away på bloggen. Og den her gang bliver den anderledes:

Du lægger en kommentar på bloggen om, hvad Introvert har gjort for dig.

Jeg trækker 10 vindere. Eller rettere: Jeg vil ikke vælge mellem mine venner, så det sætter jeg www.random.org til at gøre. Det bliver tirsdag eftermiddag, den 25. marts.

Jeg vælger 10 gevinster. Det kan være en bog eller et særligt udvalgt postkort eller noget lækker chokolade. Hvad jeg nu lige tænker, vil passe til netop den vinder…

Så læg en kommentar og vær med i fejringen af 1 års fødselsdagen!

{ 66 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Julie G 22. marts 2014 kl. 17:39

Tillykke med fødselsdagen :-) Bogen – og dit arbejde – har bl.a. bekræftet mig i, at det var ham, mr. boss, der tog fejl, og ikke mig, der var forkert (genert/deprimeret/…)

Karin Christensen 22. marts 2014 kl. 17:40

Hvad bogen “Introvert” har gjort for mig – det er meget meget enkelt – den har vist mig at jeg er lige så normal, som introvert, som de ekstroverte. Jeg er så lykkelig for den vide og vide, at det er mig og jeg er rigtigt.
Kh Karin

Mathilde 22. marts 2014 kl. 17:46

Hvad bogen “Introvert” har gjort for mig – den har givet mig rigtig stor forståelse for introverte mennesker i min omgangskreds!

Jannie 22. marts 2014 kl. 17:54

Til lykke med “fødselsdagen” det har været en fornøjelse at følge dig og dine aktiviteter og ikke mindst refleksioner i det forgangne år. “Introvert” har været en dejlig øjenåbner for mig, og givet mig en fantastisk selvforståelse. Jeg læste bogen med stor fornøjelse og mange ting gav pludselig mening for mig. Hvorfor var det jeg altid fik migræne, når vi var til store fester. Hvorfor var det, jeg fik migræne, når jeg havde været i for meget aktivitet med mange mennesker i lang tid. Hvorfor var det, jeg ikke behøvede at have dårlig samvittighed ved ingen ting at lave en hel dag, men bare nyde mit eget selskab. Jeg har fået mod til at melde fra til sammenkomster oa. når jeg ved, det ikke vil gøre noget godt for mig. Jeg har efter at have læst hele bogen, efterflg. brugt den som opslagsbog, når jeg lige skulle bekræftes i et eller andet. Stort var mit savn derfor, da mit hus og dermed min dejlige bog brændte, og stor er min glæde, ved nu at have et nyt og oveni købet signeret eksemplar stående fremme. Tusind tak Anna, du er et dejligt menneske. Held og lykke fremover. Kh Jannie

Pernille 22. marts 2014 kl. 17:58

Det kan næsten ikke beskrives med ord hvad du og din dejlige bog har gjort for mig! – jeg prøver alligevel:
Det var en aha oplevelse af rang for mig at læse Introvert! (som en god veninde iøvrigt anbefalede mig efter at have hørt om den i radioen). Jeg følte mig forstået og “normal” efter 40års higen efter at være som de andre (ekstroverte), og efter i de samme år have fået påduttet at skulle tage mig sammen og være mere social!

Bettina 22. marts 2014 kl. 18:11

Kære Anna, tak for din fantastiske bog om at være introvert :-) læste den og fik mange svar. At jeg er ok som den jeg er, at jeg ikke er alene med mine tanker og at jeg skal være tro mod mig selv i stedet for altid at tilpasse mig <3

katja 22. marts 2014 kl. 18:15

Jeg følte mig forstået. Og da jeg fortalte din historie til min mor, (den med at gemme dig på toilettet efter du har holdt foredrag, selvom du vidste det var godt, hvad du havde sagt), fik min mor til at forstå mig på en helt ny måde! Det var dejligt!

Louise T. 22. marts 2014 kl. 18:16

Tillykke med etårsdagen!
Introvert har givet mig mere tro på mig selv og komfort i ,at det er rigtig at trække sig tilbage – også fra familien – når der er er brug for det.
Jeg har igennem det sidste år lært at forstå mig selv, men i høj grad også min mands behov for at være i fred :)

Helle 22. marts 2014 kl. 18:17

Bogen har betydet at jeg er ok som jeg er, at introverte som mig har lige så gode kvaliteter som ekstroverte, at jeg ikke er den eneste m.m. Det er bare super at du er med til at udbrede kendskabet til os:-):-):-)

Grethe 22. marts 2014 kl. 18:25

Introvert har gjort mig ekstra opmærksom på og dermed også givet mig større forståelse for de introverte sider hos mig selv og hos andre mennesker i min nærhed. Tak :-)

Nina Kragesteen 22. marts 2014 kl. 18:46

Jeg synes, at bogen “Introvert” – og den megen omtale af den – har været med til at gøre det mere legitimt både i arbejdsmæssige og private sammenhæng at fortælle, at jeg faktisk samler energi ved at være derhjemme. Ikke fordi jeg ikke bryder mig om at være sammen med andre – det kræver bare meget energi, og jeg har derfor brug for nogle dage i fordybelse på kontoret (uden facilitering, workshops og den slags), ligesom jeg også har brug for nogle dage/aftener derhjemme bare med min familie :)

Og DET har været guld værd for mig, så tak til dig :)

Hilsen Nina

Anette Christensen 22. marts 2014 kl. 19:23

Kære Anna.
“Introvert” har bekræftet mig i, hvor vigtigt det er, at få endnu mere fokus på de styrker vi introverte (og særligt sensitive) besidder.
Jeg er betaget af din måde at skrive tingene på, og har besluttet, at jeg skal have den selv, så jeg ikke behøver at aflevere den igen, før jeg er klar. Det bli’r jeg nemlig nok aldrig…
Kærligst Anette

Lisbeth søberg 22. marts 2014 kl. 19:44

Jeg har fået en anden opmærksom på betydningen af generthed/ indadvendthed, som jeg tror kan være mig til gavn som lærer. At blive mødt med et andet blik i vores udadvendte og “jeg er på” – samfund, må give den introverte elev masser af godt med i rygsækken.

Maj Kalfod 22. marts 2014 kl. 20:06

Bogen udkom på et tidspunkt, hvor jeg virkelig var i krise ovenpå en skilsmisse. Den var en rigtig god hjælp til at blive husket på, at det er mere end okay at være mig og til at minde mig om, at jeg skal huske de ting i livet, der er vigtige for min trivsel som introvert med en temmelig ekstrovert job.

Sofie 22. marts 2014 kl. 20:12

Din bog og den opmærksomhed, som jeg herefter har fået på introverthed, har – endelig – fået mig til at se mine egne introverte sider som en styrke. For eksempel skrev jeg for flere år siden mit speciale sammen med en veninde, som jeg nu ser er klart ekstrovert. Jeg var dengang meget hård ved mig selv, fordi jeg ikke kunne tænke og tale “så hurtigt” som hende, men havde brug for at tænke mig mere om og sikre mig, at “fundamentet” var i orden, inden jeg ytrede mig. Jeg vidste det nok godt, men erkendte ikke helt dengang, at vi blot var forskellige med hver vores styrker, og at specialet ikke havde været det samme uden min “langsomhed”.

Cammilla Rysgaard 22. marts 2014 kl. 20:43

Det er en gave at læse med på din skønne blog og jeg har nydt 2 af dine bøger. Er ikke nået til introvert endnu, selvom det er et ønske. En dag! Tillykke med det hele og tak for at du deler dine perler.

Kh Cammilla

Karen 22. marts 2014 kl. 21:36

kunne, takket være dig og Introvert – uden det ringeste gran af dårlig samvittighed, luske af i utide fra en ellers fornøjelig fest, lige da jeg var festmæt.

Lone Højberg 22. marts 2014 kl. 21:55

Jeg har ikke læst din bog, men vil meget gerne, for den vil helt sikkert kunne give mig svar på nogle ting.

Janne Hansen 22. marts 2014 kl. 22:09

Hej Anna!

Din hjemmeside og bogen ”Introvert” har givet mig mange forklaringer på, hvorfor jeg er, som jeg er – og at det er helt ok!
Som skolelærer tænker jeg en del over, hvordan den længere skoledag kommer til at påvirke vores introverte elever. De skal være sammen med andre i mange timer hver dag, og dagen bliver fyldt op med voksenstyrede aktiviteter. For at få tid til alle skolereformens intentioner, bliver der mindre tid til frikvarterer og lege på børnenes egne præmisser.

Tak for de tanker du får spiret rundt omkring. De er vigtige!

Kærlig hilsen Janne

Rikke R 22. marts 2014 kl. 22:26

Stort tillykke:-)

Paprika 22. marts 2014 kl. 22:30

Hej Anna
Både din bog (lånt på bib) samt dit foredrag, har lært mig at jeg ikke skal leve gennem mr. Kommentator (det er en svær proces) efter over 40 år med mr. Kommentatorsom som cemosisk tvilling.
Tak for øjenåbner
Tak for at jeg er ved at erkende hvem jeg er inderst inde og at turde stå ved det.
Ønsker dig og dine kære alt godt

Jette 22. marts 2014 kl. 23:20

Hej Anna
Gennem din bog og blog er jeg blevet klogere på mig selv og især min meget introverte mand. Udover det bruger jeg min nye viden i mit arbejde med børnehavebørn, det er så nemt at gøre børn “forkerte” hvis vi kun kikker med ekstroverte briller.
Kh Jette

Lone N 22. marts 2014 kl. 23:29

Læste bogen introvert ikke lang tid efter den udkom – og det er første gang og indtil videre eneste gang jeg har lært så meget om mig selv. Lige pludselig havde jeg en forklaring på mange af mine reaktionsmønstre. Både på arbejde og privat har det været givtigt at lære sig selv bedre at kende. Super bog.

Rie Werner 22. marts 2014 kl. 23:39

Stort tillykke! Jeg vil virkelig gerne læse din et-årige :) jeg begyndte at følge dig pga. Jeg fik Zen for mødre i barselsgave, da tredje barn kom til verden i sommers. Introvert bliver nok både fedt og ubehageligt bekræftende ;) desuden, har jeg ikke fundet zen til at bestille eller læse den endnu….men Tillykke herfra!

Anna jeppesen 22. marts 2014 kl. 23:42

Bogen har gjort mig glad og jeg har klukket af grin (hedder det ikke det, når man griner uden lyd..) :-) og den skal helt sikkert læses igen. Den passer så godt på mig. Kh Anna

lenelll 23. marts 2014 kl. 00:32

Åh Anne <3 tillykke med bogens fødselsdag, tænk 1 helt er år er gået.
Og fortsat er den et hit ;)

lenelll 23. marts 2014 kl. 00:33

ups Anna ;D ret lige dit navn så er du en skat, det gik vidst lidt hurtigt her så sent

Randi 23. marts 2014 kl. 00:37

Har endnu ikke læst din bog Introvert – kun enkelte brudstykker. Dem kan jeg dog helt klart kende mig selv i, så bogen står højt på min to-do læseliste. Gid flere ville få øjnene op for, at der findes introverte mennesker, som har masser af kvaliteter. Jeg har haft flere mindre gode oplevelser med et samfund, der mere eller mindre er baseret på, at man skal være ekstrovert. Følger i øvrigt ivrigt din blog med skønne hverdagsindlæg. Så stort tillykke med dagen ;-)

Christina 23. marts 2014 kl. 00:37

Tillykke med fødselsdagen :)
I Introvert har jeg fundet ud af at der er en grund til at jeg føler mig udkørt efter at have været sammen med mennesker en hel dag, uden pauser hvor jeg bare tier stille og er alene. Det er da bare fordi jeg er introvert og jeg har brug for at lade op efter at have været “på” selvom det er blandt mennesker jeg kender. Tak for en god bog <3

Dorthe 23. marts 2014 kl. 07:12

Erkendelse er godt og du har hjulpet mig på vej til at erkende at det er ok at være introvert. Og så er det min fødselsdag den 25/3. Bliver et halvt århundrede. Uha :-)

Jeanette Haar Ehlers 23. marts 2014 kl. 07:42

Har ikke før vidst at jeg var introvert.

Metteline 23. marts 2014 kl. 08:03

Stort tillykke med Introverts 1. år, Anna – og tak for den. Den – og du – har gjort en stor forskel i mit – introverte – liv :) Ting blir vendt på hoved, fra svaghed til styrke, og jeg hviler så meget mere i mig selv i troen på at være ‘god nok’ og i at huske på at det er vigtigt at drage omsorg for mig selv. Tak, Anna!

Ulla 23. marts 2014 kl. 08:31

Til lykke ned 1 års dagen!
Jeg har stadig ikke bogen i mit hjem, men vil gerne forstå lidt mere om mig selv – for jeg ER introvert, ingen tvivl om det.

Jane 23. marts 2014 kl. 08:34

Din bog gav mig forklaringen på, hvorfor jeg helst vil blive hjemme, når der er store fester. Tak:-)

Anja 23. marts 2014 kl. 09:36

Kære Anna
Stort tillykke med bogens 1 års dag. Gad virkelig godt have deltaget i det realese party :-) men jeg mødte først bogen for nogle måneder siden.
‘Introvert’ har først og fremmest givet mig forståelse for mig selv og andre og en stor indsigt. Den giver noget til sociale sammenhænge generelt. Accept er også trådt tydeligere frem for mig, det der med at stå ved sig selv, turde tro på sig selv … turde at tro på at man er god nok, lige præcis som man er. Og så har den givet mig RO, for det har jeg brug for, hver dag. Tak for det!
Kærlig hilsen
Anja

susan larsen 23. marts 2014 kl. 09:43

Tillykke herfra, da jeg læste din bog tænkte jeg, hold da op jeg er IKKE alene, som jeg ellers havde gået og troet, og nu er det blevet ok at tale om at være introvert, i hvert fald i min verden, og jo mere jeg åbner mig, jo flere kan jeg jo se har det på samme måde som mig, og dig. Så tak:)

Annette 23. marts 2014 kl. 10:14

Bogen og bloggen har fået mig til at se, at jeg er okay. Jeg troede at jeg var lidt mærkelig og forkert, så jeg blev overrasket over, at der ikke er noget mærkeligt over mig, men at der er mange der har de samme træk. Det var mange ting fra bogen, som jeg kunne genkende og hvor jeg tænkte, at sådan gør jeg også. Det gør mig rolig at vide. Jeg holder fast i den jeg er og jeg har det fint med at jeg ikke er med til alting og overalt. Det har bogen styrket mig i.

Carsten 23. marts 2014 kl. 11:09

Tak Anna
Jeg hørte et interview med dig på p1 undervejs hjem i bilen. Det satte nogle tanker igang hos mig. Jeg købte bogen og begyndte at læse. For hver linie jeg læste var det som om en ny knude blev løsnet i maven.
Jeg har gennem det meste af mit liv (53 år) måttet fake en ekstroverthed, først fordi min mor troede jeg var syg Senere da jeg mistede mine forældre i en tidlig alder, måtte jeg fake for at overleve.
Din bog har givet mig en ro til at erkende mig selv, og kunne leve med den behov for ro jeg altid har bekæmpet.
Jeg er nu i en opbygnings fase hvor jeg hver dag tager et skridt op af stigen.
Hilsen Carsten

Janne 23. marts 2014 kl. 11:19

stort tillykke fra en nyfunden introvert. Jeg nåede at blive over 50 år før det gik op for mig, at jeg er ikke er genert, men helt almindelig. Og introvert. Stor øjenåbner også i mit syn på andre (både introverte og ekstroverte) mennesker.

Henriette 23. marts 2014 kl. 13:14

Først og fremmest stort tillykke med 1-års dagen.
Bogen gav mig vished for, at jeg slet ikke var så ‘mærkelig’ som jeg gik rundt og troede – en rigtig god øjenåbner :-)

mvh. Henriette

Helle 23. marts 2014 kl. 14:03

Din bog lærte mig tre meget vigtige ting, som jeg er dybt taknemmelige for at have fået øjnene langt mere op for:
1) At se de introverte skolebørns behov tydeligere og ikke mindst hjælpe dem med at få disse behov tilgodeset + at dele mine erfaringer (og udlåne din bog) til mine kolleger.
2) At møde mit introverte barn med langt større forståelse og rummelighed over hendes til tider (for mig som ekstrovert) besynderlige vaner :)
3) At komme i større kontakt med den introverte del af mig selv, som jeg har undertrykt mere end hvad godt er, fordi jeg ikke forstod dens væsen og ikke vidste hvordan jeg skulle håndtere det.

Og så en fjerde ting, som jeg ikke kan brug til en skid nu, men som alligevel var rar at få kastet lys over:
Hvorfor min eksmand og jeg ikke forstod hinanden ordentligt. vi manglede simpelthen introvert/ekstrovert prismet at se hinandens (meget store) forskelligheder i.

Knus fra Helle

Dorte Mathiesen 23. marts 2014 kl. 14:15

Introvert – har (som beskrevet bogens undertitel) fået mig til at stå ved mig selv og givet mig mod til at tage “kampen” op omod og med både mig selv og mine omgivelser.

Sonja 23. marts 2014 kl. 15:42

Har lært rigtig meget om mig selv, efter at have læst din bog. Og tillykke med 1 års fødselsdagen.

Rie 23. marts 2014 kl. 16:11

Det var en befrielse for mig at læse “Introvert”, for pludselig forstod jeg mig selv og mine reaktioner meget bedre. Jeg er kort sagt holdt op med at føle mig forkert, sammenligner mig ikke med andre og forsøger at leve op til hvad jeg tror at andre forventer af mig. Det har givet mere ro, accept, selvværd og tid og rum til bare at VÆRE uden at skulle være noget specielt! Tillykke med fødselsdagen Anna, dejligt at vi må være med til at fejre dagen her på bloggen ;-)

Line 23. marts 2014 kl. 16:38

Mit første møde med en anden introvert var: Marti Olsen Laney ”Fordelen ved at være indadvendt”. Boghandleren kiggede meget indforstået på mig da hun overrakte mig bogen, med det der blik… Jeg-er-også-én-af-dem-blikket. Jeg har læst bogen igen og igen og den har hjulpet mig i mange svære situationer. Så kom ”Introvert” og det gav mig endnu en dimension af hvordan jeg klarer mig nemmere igennem livet. Nu er det dén der ligger som fast inventar på sengebordet, og bliver brugt som trøst, viden og god indsigt. Vidunderlig, klogt skrevet bog, som giver mig nøglen til så mange spørgsmål.

Anne Werge 23. marts 2014 kl. 17:59

Ja, nemlig; En vidunderlig, vækkende, venlig visdomsbog som giver læseren nøglen ind til en fredeligere – og rigtig fin – verden, hvor der er helt klart er rarere, roligere & tryggere at være.

‘Introvert’ er en slags Bibel for mig og jeg takker.

Tillykke med 1 års dagen.

Kærlig hilsen mig i Vildreden….jeg er ikke fløjet afsted, endnu.

Mia 23. marts 2014 kl. 18:30

Introvert har gjort, at jeg ikke føler mig anderledes mere. Sidste uge sagde jeg nej tak til en kæmpe børnefødselsdag, men god samvittighed. Hyggede mig hjemme med læsning og havde overskud til familien, da de kom trætte hjem :0) hilsner Mia

Rikke 23. marts 2014 kl. 21:46

Hej,
Jeg har fulgt dig længe, men desværre har jeg ikke læst din roste bog.Har dog nydt dine ord her på bloggen.
Håber det bliver min tur til at vinde.
Stort tillykke,
Kh Rikke

Hulemor 23. marts 2014 kl. 22:10

Bogen bragte først og fremmest dig og mig til Kjellerup på samme aften – hvilket var et dejligt møde :-) derudover har begrebet introvert fortalt mig mere om, hvem jeg er og fået mig til at forstå dén side af mig selv.
Da jeg var teenager var min mor bekymret for mig, fordi jeg var så meget alene…hun troede jeg var sådan lidt asocial i det. Nu er hun desværre død, men jeg ville gerne have fortalt hende, at jeg bare var introvert. Ligesom hende selv. Og ligesom min datter er :-) . Tillykke og tak, Anna – det er så vanvittig fortjent. Kram

Charlotte 23. marts 2014 kl. 22:10

Bogen gav mig forståelse for hvem JEG er- og at det er OK at sige fra, OK at sige nej til oplevelser og invitationer- OK at have behov for at være ALENE- helt alene med sig selv og lade op. At lade op er vigtigt og det skal prioriteres…HØJT. Tak for fantastisk bog :-) Kh Charlotte

Studinden 23. marts 2014 kl. 23:24

Kære Anna.
Din bog og dine ord her på bloggen har givet mig så megen indsigt i både mig selv og andre mennesker. Tak fordi du er her for os!

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 24. marts 2014 kl. 09:59

Hyggelig give-away. Den har giver mig en større forståelse af min introverte søster. Faktisk har jeg fundet ud af, at jeg ikke er så introvert, som jeg troede, men de punkter jeg kender mig selv igen på, er blevet mere tydelige for mig. Tror jeg er et godt sted lige midt imellem, men med et sensitivt sind, og det skrives der jo andre bøger om

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 24. marts 2014 kl. 10:01

Fortsættelse….. Det har været skønt at følge dig og se, at mange danskere har slugt dine facts og forklaringer. De ved nu, at de ikke er kedelige, sure, trætte eller uselskabelige, men blot uselskabelige og de tør sige det, for det er mere anerkendt nu. Stort tillykke fra en ægte fan

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 24. marts 2014 kl. 10:02

Blot introverte, skulle der selvfølgelig stå

Gitte BL 24. marts 2014 kl. 10:58

“Introvert” har sat ord på alle de tanker og fornemmelser, jeg har gået med indeni i mange år. Tak.

Anne 24. marts 2014 kl. 11:51

“Introvert…” har været en øjenåbner som har gjort det nemmere for mig at leve med at være introvert. Forsiden af bogen er desværre ikke lige en topsællert for en 19-årig dreng, så jeg prøver diskret at formidle indholdet til ham. Tak for hjælpen!

Astrid Hauge Helligsøe 24. marts 2014 kl. 13:25

Hej Anna.
Et år ………… jamen hold nu op. Kan godt forstå du syntes det har været et år med fart på, og højst sandsynlig mere overvældende ,end du tænkte det da du du sad og skrev på bogen, Jeg tænker du har ramt et emne, en tid og et behov. alle tre ting på det helt rigtige tidspunkt, og det er jo forunderligt. Og når man så har fået den gave som du har, nemlig kunsten at formidle, og skrive i et sprog så elle kan være med. er det jo oplagt at det lilge skulle være dig , der bragte denne bog til verden………………og tusind tak for det. Det er en bog jeg ikke har, men har læst, og meget gerne vil eje,en bog til at ligge fremme,og til at BRUGE….. som en evig påmindelese om at alt er som det skal være……og som et bevis på hvor vigtig det er at stå ved den man ….introverd som ekstroverd. Tilllykke med de et år……..mon ikke når vi om nogle år ser tilbage, vil kunne se at lige netop denne bog var banebrydende, og med til at åbne en masse døre. Både i samfundet , men ikke mindst i vores fohhld til os selv og hinanden.Venlig hilsen Astrid

Line Horn 24. marts 2014 kl. 15:51

Introvert har for mig betydet:
- at jeg vælger større fester fra, når jeg kan mærke, at humøret ikke er til det – og at jeg er ok med at gøre det.
- at jeg er begyndt at vælge helt stimuli-fri perioder tidligt om morgenen eller sent om aftenen, uden tv, uden telefon og uden mennesker, og er blevet et gladere menneske på grund af det.
- at jeg kan hjælpe min introverte søn med at finde ro og balance ved at tage stunder, hvor vi læser, bare os to.

Tillykke med fødselsdagen!

gravidgrahvad 24. marts 2014 kl. 17:32

Jeg tror, at din bog for alvor var med til at sparke døren op til den brede offentlighed og sætte fokus ekstrovert/introvert-spektret. Og TAK for det!

Rent personligt har det givet mig en langt bedre forståelse for min datter og min mand, som begge er introverte. Desuden har den fået mig til at overveje, om mit selvbillede som ekstrovert egentlig er reelt, eller om jeg i virkeligheden bare har tilpasset mig samfundets krav/forventninger. Også TAK for det!

Pia 24. marts 2014 kl. 17:38

At jeg ikke er unormal og kan trække mig tilbage uden at føle mig “sær”.

Katrine 24. marts 2014 kl. 21:04

Jeg læste din bog straks den udkom og den har givet mig en bredere forståelse af det at være introvert, at det er noget jeg er hele tiden, både på arbejde, i fritiden, til fest og sammen med sin familie og børn. Vidste godt i forvejen at jeg er introvert, blev personlighedstypetestet da jeg blev færdiguddannet. Da vi fik resultatet lå jeg så der, helt alene oppe i det ene hjørne af typehierakiet, mens de andre(ingeniører) lå i det andet hjørne, og jeg følte mig lidt fejlcastet til min nys overståede uddannelse. Men fik en masse redskaber og fokus på mine særlige kvaliteter i arbejdsøjemed, hvilket slet ikke er så ringe endda:-). Du og din bog har givet mig gode input til mit liv uden for arbejdet. Og gjort mig opmærksom på Kæk, som også dukker op i utide hos mig. Tak for det. Er forresten utrolig glad for at læse de mange overvejelser ovenfor om de introverte skolebørn. Endnu større tak for at din bog har medført det!

Dorthe 24. marts 2014 kl. 21:08

Som så mange andre her har jeg ganske enkelt fået en forståelse af, at jeg ikke er en særling, fordi jeg har det godt med at være alene, men at det for mange andre er på samme måde. Det har jo næsten været noget, jeg ikke har turde tale om med andre, fordi det på en måde har været “forkert”. Det er det så ikke, som i så mange andre af livets aspekter findes der bare flere varianter af “rigtigt”.
Tik tak:o)

Sara Hansen 24. marts 2014 kl. 21:36

Introvert har givet mig en kæmpe selvindsigt og ikke mindst forståelse for mig selv og mine behov. Behov som før syntes mærkelige og forkerte. Mange ting giver nu mening og gør hverdagen lettere. Jeg er blevet bedre til at respektere mig selv og mine behov – arbejder stadig på sagen, men er overbevist om det er en sund og naturlig proces. Tak for en fantastisk bog og blog.

Mette Lykke Holm 24. marts 2014 kl. 23:47

Kære Anna
Tillykke med din bogs fødselsdag :D
“Introvert” har gjort for mig, at jeg kan stå ved den jeg er. Jeg føler mig ikke forkert mere som jeg gjorde før, og jeg har nu modet til at sige fra til ting jeg ikke har lyst til at deltage i. Jeg forstår mig selv nu, og min kæreste har det på samme måde. Nu synes jeg ikke det er underligt at jeg ikke har lyst til at tage i fredagsbaren hver uge, og at jeg aldrig får sagt noget i gruppediskussioner – jeg er nemlig introvert, og har det bedst med små grupper og hjemlig hygge :)
Og så vil jeg da lige endnu en gang sige tak for dit foredrag på Smørum bibliotek, hvor jeg også mødte dig og fik snakket med dig :) Det var den bedste oplevelse :)

Josefine 25. marts 2014 kl. 06:35

Bogen “Introvert” har åbnet op for en hel ny forståelse. En forståelse for mine egne særheder, fx hvorfor jeg efter et stykke tid bliver træt ved større sammenkomster, hvorfor jeg har så meget brug for lidt alenetid, og hvorfor min hjerne slår fra i store grupper, men jeg bagefter ved hvad jeg skulle have sagt. Men også en forståelse for andre mennesker, både de introverte og de ekstroverte. Jeg er taknemmelig for at du skrev bogen og for din fine blog. Er nu i gang med at læse Susan Cains bog om emnet.

Signe B 25. marts 2014 kl. 20:49

Hm – måske når jeg det… ;-) Jeg har endnu ikke nogen oplevelse med Introvert. Men jeg har sådan på fornemmelsen, at jeg ville få en øjenåbner, hvis jeg læste den. For jeg har det regelmæssigt sådan, at jeg er nødt til at hive stikket ud og sidde helt stille, alene, når jeg har været for længe ude i verden. Så jeg vil rigtig gerne læse den.

Skriv en kommentar