And the winner is…

af Anna Skyggebjerg den 2. april 2013

TAK for alle jeres kommentarer! Det har været en fest at læse dem, for via dem har jeg lært lidt mere om, hvem I er. Og ærgret mig over ikke at kunne sende bøger til alle…

Jeg har ikke selv udtrukket vinderen; det har jeg folk til. Sir Random Number, som jeg kender via nettet, har trukket nr 25:

Anne Sommerskov, til lykke! Send mig din adresse på mail@annaskyggebjerg. dk, så er der en bog på vej med posten.

Og må jeg så sige, at jeg håber, alle har haft en god og introvert-venlig påske. Påsken er, synes jeg, i tiltagende grad blevet ligesom julen: Fuld af arrangementer. Gode, værdige, velmente alle  sammen, er jeg sikker på. Men man kan alligevel godt blive en anelse træt i håret  på forhånd, når man er et menneske, som lader sine batterier op ved at være alene eller sammen med de aller nærmeste. For som forfatteren Anne Morrow Lindbergh klogt har observeret, er det ikke kun trivialiteterne, der tager tiden. Det er også de væsentlige ting, der tager tiden, så man ikke har nogen tid alene til at finde sig selv:

There are so few empty pages in my engagement pad, or empty hours in the day, or empty rooms in my life in which to stand alone and find myself. Too many activities, and people, and things. Too many worthy activities, valuable things, and interesting people. For it is not merely the trivial which clutters our lives but the important as well.

{ 8 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Camilla Riddervold 2. april 2013 kl. 20:49

Stort tillykke til vinderen! Er det mon upassende at sige, at jeg er grøn af misundelse?! :o )

Jeg må simpelthen eje den bog…. så HAPS har lige bestilt den! Ser frem til en weekend i det bedste selskab med en indsigtsfuld og lærerig oplevelse :o )

Tina Hoeberg 2. april 2013 kl. 21:00

Tillykke til den heldige vinder. Jeg er paa vej til boghandleren straks i morgen tidlig:-)

Anette 3. april 2013 kl. 08:45

Stort tillykke med flot og velfortjent 3. plads i Berlingske i lørdags. Kh Anette

Anna Skyggebjerg 3. april 2013 kl. 23:47

Anette, du ved noget, jeg ikke ved?? 3. plads i hvad??
Kh,
Anna

Anette Kristine Poulsen 4. april 2013 kl. 06:53

Anna, på bestsellerlisten jo…fabelagtigt. Kh Anette

Anna Skyggebjerg 4. april 2013 kl. 09:38

Whau! Tak for den info! Jamen, tænk…

Birgitte B 5. april 2013 kl. 08:13

Jeg har (heldigvis) tænkt mig godt om og skulle derfor kun til 1 påskefrokost – og så et besøg hos min gamle mormor. Resten var bare ferie og afslapning (på min måde) :-)

Lars Fahlgren 5. april 2013 kl. 20:26

Det overrasker ikke mig, at du ligger godt til på bestsellerlisten. Jeg var selv ude at købe bogen i lørdags, den kære boghandler sagde, at de lige havde fået bogen og gloede noget, da han så, at der kun var to styks tilbage. Og det ene eksemplar snuppede jeg. Og efter første gennemlæsning af bogen (jeg skal helt klart læse den en gang eller to til) kan jeg kun anbefale andre at læse den.

Skriv en kommentar