Dag 1! Fredag den 24. april

af Anna Skyggebjerg den 24. april 2009

Bloggen er oppe at køre! Og det er jeg også, for jeg har sådan glædet mig, mens min blog-wizard Anders Saugstrup har arbejdet med det tekniske.  Og sikken en foræring at skulle begynde på en blog, der hylder det smukke i hverdagen, på en dag som denne: Solen skinner, der er fuglefløjt  – og det er fredag.

Jeg vender tilbage i aften.

Tak fordi du har læst med!

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Mette H 24. april 2009 kl. 20:20

Kære Anne – tillykke med bloggen, jeg vil glæde mig VILDT OG INDERLIGT til at følge den, og jeg ved, at du med sikkerhed vil få et trofast publikum, der lige som jeg sætter pris på den helt unikke måde, du formidler noget helt basalt på.
Kh Mette

Karen 25. april 2009 kl. 07:10

Sikken hyggelig idé. Lækker font.
Mine tre i dag (håber den slags er tilladt):
1. Blomstrende blommetræ
2. Mandelsmør på knækbrød
3. Kram
Fantastisk billede, får Anjelica Huston til at ligne din søde, men knapt så tjekkede søster
Kærlig hilsen
Karen

Karen 25. april 2009 kl. 07:22

Forslag: En knap, der gør, at din side/blog kan deles, såvel via mail, som fjæs.

Henrik 25. april 2009 kl. 09:23

Også et tillykke med bogen og bloggen fra en mand, der i smug følger med i de gode råd fra et fremmedartet og tiltrækkende kvindeunivers

Jane 25. april 2009 kl. 18:34

Hej Anna
Hvor ser du godt ud, og tillykke med bogen og bloggen.
Glæder mig til at læse den!
Knus Jane

Skriv en kommentar