Fredag den 11. juni

af Anna Skyggebjerg den 11. juni 2010

Møj-dag! Jeg havde sådan glædet mig til at skrive. Eller i hvert fald skrive om, hvad jeg fremover vil skrive om. Og så slam-bam: i seng med migræne. “How do you like them apples?”

Men hør kloge Calvin/Steen:

“To make a bad day worse, spend it wishing for the impossible.”

http://theblarg.files.wordpress.com/2010/02/calvin_hobbes.jpg

I stedet for at gøre denne dag endnu værre ved at ønske, at jeg havde fået skrevet alt det, jeg havde planlagt, lytter jeg til Calvin og lægger fokus et andet sted.

Så. Derfor. I dag er jeg taknemmelig for:

1: At det første, Jacob sagde i morges, var “Min mor”. De bedste ord i verden!

2: At Puttepatruljen med største selvfølge lå i min arm i al den tid, jeg lå til sengs.

3: At fredagen endte – og weekenden begyndte – helt som den skal: Pizzavennerne  var her. I år falder juleaften på en fredag, så der bliver vi nok nødt til at aflyse. Men ellers kan intet få mig til det. Fredagspizza er en hellig institution.

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

annette 12. juni 2010 kl. 07:44

Man kan også spise pizza juleaften

Liselotte 12. juni 2010 kl. 17:08

Calvin er for skøn. Lærte ham at kende i 1986 (forrige årtusinde …), da jeg boede i USA. Jeg elsker den livsfilosofi han og Hobbes lægger for dagen, og jeg er sikker på, at mange ville føle langt større glæde i deres liv, hvis de var lidt mere som Calvin og Hobbes.

Tror i øvrigt Anette har ret mht. pizza juleaften. Hvis det stod til mig alene, var der f.eks. pizza på menuen, men det er nok bare fordi jeg ikke jubler over hverken and eller flæskesteg (og sjovt nok har de færreste danskere taget kalkunen til sig). Skulle du beslutte dig for at holde fast i pizzavennerne juleaften, stikker jeg også gerne forbi med lidt revet mozzarella under armen (dog ikke i bogstaveligste forstand …).

Liselotte (der i dag fryder sig over, at der er kommet hybenroser). Så ER det altså sommer!

Skriv en kommentar