Fredag den 12. juni

af Anna Skyggebjerg den 12. juni 2009

I stedet for “Hele 3 ting”, kommer her “Hele 17 sider” – nemlig i form af et link til saxo.com, hvor du fuldkommen gratis kan læse de første 17 sider af “Zen for mødre”.

Og nu siger du nok, “17 sider! Hvornår skulle jeg finde tid til at læse 17 sider?”, men fortvivl ej, for du vil se, at “Zen for mødre” (med undtagelse af indledningen) er et katalog med helt korte tips og ideer. Læst på ingen tid. Men holdbare i lang tid! Og Zen garanteret!

Jeg kunne ikke finde ud af at få linket aktivt. Men så reddede Julie mig (Tak!) og sendte linket. Her er det:

http://ipaper.ipapercms.dk/saxocom/rosinanteco/zenformodre/?

God fornøjelse!

{ 9 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Julie 12. juni 2009 kl. 10:13
Tina kristine 12. juni 2009 kl. 10:31

Tusind tak det vil jeg tage mig tid til i aften.

Pi Andrea 12. juni 2009 kl. 15:24

Ihvertfald… Tak… :o )

Margith 12. juni 2009 kl. 16:22

Hej Anna!
Tusind tak det vil jeg glæde mig til.

Karina 12. juni 2009 kl. 19:33

Jeg kan varmt anbefale, at læse hele bogen! Den er absolut tiden værd!

Karina

Klarskov 12. juni 2009 kl. 20:31

Jeg var den heldige vinder af bogen, og jeg læser en bid hver dag (med en MEGET aktiv 6 måneders baby sker det oftest, når jeg har 2 minutter for mig selv på toilettet), og jeg bliver så glad af at læse om de mange muligheder for at skabe zen i livet.

Noget, jeg i den grad godt kunne bruge efter 6 måneder med meget lidt og meget dårlig søvn.

Så 1000 tak for alle de gode råd – det er en rigtig god og inspirerende bog!

Lene 13. juni 2009 kl. 21:58

Jeg var ikke den heldige vinder, så jeg gik ned og købte den i boghandlen :) Min første bog i … flere år. Og jeg er superglad for den, den er virkelig skøn. Du virker som et meget mildt menneske, det vil jeg også gerne være. Jeg glæder mig til at læse den igen, og så en gang mere.
Kh Lene
PS: jeg er bange for jeg har brug for en masse zen, ca 98% af de små røde sætninger om hvornår jeg ved det, passer ganske præcist på mig …

Anna Skyggebjerg 13. juni 2009 kl. 22:12

Kære Lene,
Tak fordi du har købt “Zen for mødre”! Det bliver jeg faktisk virkelig rørt over, når jeg ved, at du ikke har købt en bog i lang tid. Skønt, at du har glæde af den!
PS: Hvordan tror du, jeg har kunnet finde på alle eksemplerne på, hvornår du ved, du har brug for zen…. (Been there!)
Kh,
Anna

Marina 14. juni 2009 kl. 11:05

Kære Anna

Normalt bryder jeg mig ikke meget om bøger der tilbyder løsningen på livet i enkle formler. Jeg havde læst om din bog flere steder og tænkt at den hørte under denne kategori. Tilfældigt kom jeg i dag forbi din side og læste uddraget.

Du tilbyder en enkel formel, men jeg synes du gør det både ukrukket og med en underliggende fornemmelse for kompleksilitet. Du skriver fint og dine forslag er helt simple og smukke. Kort sagt er jeg så begejstret for dette uddrag at jeg med stor sandsynlighed vil købe bogen. Jeg arbejder selv meget med at fremme taknemmelighed og påskønne de små daglige glæder. Jeg mener det er vigtigt at man passer sin inderste have og passer på de planter der giver en styrke. Netop her finder jeg et slægtskab med din fine bog.

Tak for uddraget og mange solskindshilsner fra Fejø

Skriv en kommentar