Fredag den 14. marts – Vinderne er…

af Anna Skyggebjerg den 14. marts 2014

I går var Elise og jeg i Kjellerup for at holde foredrag. Der var mere end 100 tilhørere, og jeg tror, de var glade. Jeg var i hvert fald.

Alligevel er jeg i dag også glad for den beslutning, jeg tog for et godt stykke tid siden: Efter Kjellerup-foredraget holder jeg ikke flere. Det har ikke været helt let at sige nej til de mange forespørgsler, der er kommet på min mail de seneste uger (lige nu planlægger bibliotekerne deres efterårsprogram). Men jeg har holdt fast og gjort det: takket nej. For man skal stoppe, mens legen er god, og man stadig kan holde ud at høre på sig selv. 

TAK til alle jer, som er kommet til de forskellige optrædener! Det har virkelig været en fornøjelse at møde jer.  

TAK også til alle, som deltog i konkurrencen om at vinde Introvert. Jacob har valgt vindere. Det blev nummer 90 og nummer 60, fordi hans to yndlingskarakterer i World of Warcraft er i level 90  og level 60. Den slags tager vi meget seriøst her i familien….

Carsten Kring og Kaya, send mig jeres adresser på mail@annaskyggebjerg.dk, så er der bøger på vej.

PS: Dagens snapshot er af dele af familien, som har ser X Factor

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Paprika 15. marts 2014 kl. 06:56

Stort tillykke ved at du holder ved din beslutning.
Tillykke til vinderne, håber de får meget glæde af bogen.
God weekend

Hulemor 15. marts 2014 kl. 12:45

Pyha Anna, nu er jeg ENDNU mere glad for, at jeg tog turen til Kjellerup. Det var dejligt at møde dig og lytte til dine ord. Og ikke mindst din dejlige u-hektiske stemme, der er beroligende i sig selv…god lørdag :-)

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 16. marts 2014 kl. 12:58

Jeg nåede det ikke. Ønsker mig en dag til the-salon med dig om et eller andet spændende emne, mon du kommer til at holde flere af den slags arrangementer. God vind til det nye, som venter, bogskrivnin, forårsnydning osv.❤️

Anna Skyggebjerg 16. marts 2014 kl. 22:49

Tak, I 3!
Rebekka, jeg lægger mig the-salon ønsket på sinde. Det er en god “intim” genre til sådan en som mig, så måske…. Og bliver det til noget, så sørger jeg for en plads med dit navn på.

Rebekka Ahrnkiel Dahlgaard 17. marts 2014 kl. 07:46

Tak du gode Anna

Skriv en kommentar