Fredag den 21. januar

af Anna Skyggebjerg den 21. januar 2011

Certain springs are tapped only when we are alone.

(Anne Morrow Lindbergh)

Jeg er alene. Jeg sidder på et hotelværelset 5 km. hjemmefra. Og samtidigt 1000 km hjemmefra.

“Hvorfor kan du ikke bare lukke døren til soveværelset og sige, du ikke vil forstyrres?”, spurgte Jacob, da jeg tog afsted. Relevant spørgsmål! Og svaret er… ja svaret er vel, at visse kilder kun tappes, når vi er alene. Og en mor er aldrig alene og uden risiko for forstyrrelser, når hun er derhjemme. Jeg er nødt til at tage afsted ind imellem.

Her er “Hele 3 ting” fra der, hvor jeg tapper mine kilder frem til søndag formiddag:

1:

2:

3:

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anja 22. januar 2011 kl. 19:59

Hold op hvor ser det lækkert ud, hvilket hotel er det?

Jeg har iøvrigt givet dig en blogaward, håber du vil lege med :-)
http://anjacdk.blogspot.com/2011/01/blog-award.html

Anna 23. januar 2011 kl. 00:08

Kære Anja,
Det er dette hotel – og ja, det er lækkert, synes jeg:
http://www.hotelguldsmeden.dk/bertrams/english/

Jeg har haft så megen tid, at jeg som overspringshandling talte muslingeskallerne i den der kvast på billedet. Der er 75. Hvilket betyder, at jeg sover omgivet af 300 muslingeskaller. Ret eksotisk!

Anette 23. januar 2011 kl. 08:14

Kære Anna – det er mit YNDLINGSHOTEL…er det ikke Guldsmeden??? Åhhh sorry, ser lige i din kommentar, at det er det. Jeg har en årlig weekend med min Emma, hvor vi enten tager det i Kbh eller Århus (Kbh er bedst). Deres morgenmad er fabelagtig.

Mama Mårslet 24. januar 2011 kl. 09:09

Det er et fantastisk hotel. Og SIKKE en god idé. Herhjemme er det badeværelset der er mit “helle”. Lyder måske en lille smule mærkeligt, men der kan jeg faktisk lukke døren og (næsten) være sikker på at der ikke kommer besøg. Meeeen ,det er måske ikke lige det sted, man ønsker at tilbringe hele sin weekend. Tøhø.

Håber du er helt i zen nu :)

Rikke

Skriv en kommentar