Fredag den 22. november

af Anna Skyggebjerg den 22. november 2013

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor handler om alt det gode, der sker i dit og dine børns liv, når du giver afkald på at stræbe efter perfektion – og simpelthen tager en dyb indånding og beslutter, at du er en god nok mor.

Jeg er nemlig ret overbevist om, at når du beslutter, at du er en god nok mor, bliver du stærkere, mere modig – og først og fremmest mere dig selv. Faktisk er jeg overbevist om, at når du beslutter, at du er en god nok mor, da er du godt på vej til at blive den bedste mor, du kan blive for dine børn.

Af alle de bøger, jeg har skrevet, er det den her, jeg er mest stolt af. Men den er ikke til salg længere. Så det gælder om at hænge på her på bloggen de næste par uger og lade sig inspirere. 

Og så kommer jeg lige et spørgsmål  i forkøbet: Er det virkelig noget, man bare kan beslutte? Ja. Men det skader ikke at hænge en post-it på badeværelsesspejlet og køleskabsdøren og lige minde sig selv om det: “Jeg er en god nok mor.” 

Here we go:

1:

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor

kunne jeg give slip på børnene.

Det oplevede de som tillid – og de voksede.

2:

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor,

blev mine stiplede grænser

trukket fuldt op.

Det klæder mig!

3:

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor,

blev jeg mindre sårbar.

Hvilken lettelse det var!

Også for børnene.

 PS: Livet er fuldt af sjove overraskelser. Jeg ville for eksempel ALDRIG have troet, at man ville kunne læse om min hud på selveste Beautyspace… 

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Dora 22. november 2013 kl. 13:54

Tak for påmindelsen, søde Anna. Lige hvad jeg havde brug for at, blive mindet om.

Kærligst
Dora

Susanne 22. november 2013 kl. 13:56

Er det slet ikke muligt at få fat i bogen sådan i fysisk form? :) Vh Sus

Anette Kristine Poulsen 22. november 2013 kl. 14:08

Haps med post it-idéen. De 3 skal hænges op tæt ved computeren. Tak, Anna.

Jette V 22. november 2013 kl. 14:15

For nogle år siden holdt jeg op med at opdrage, og rådgav dem i stedet på deres vej ud i voksenlivet. At kunne give slip på børnene – og på kontrollen – har været min største udfordring, men se hvor nogle skønne unge voksne jeg har fået :) .
- og kære Anna, du er da guf for os Beautyspace læsere med den lækre hud du har :)

Ellen 22. november 2013 kl. 20:40

Tak Anne :-)
Og jeg har lært, at det at tage beslutningen om at jeg gør det godt nok er at stå ved mig selv.

Skriv en kommentar