Fredag den 23. april

af Anna Skyggebjerg den 23. april 2010

Du ved, du har brug for Zen…

1

når du synes, folk er alt for skide langsomme til at komme ud af bussen: “Så flyt dig dog, dame!”

2

når du begynder at tude inde i Magasin, fordi verdenske sødeste ekspedient aer creme og pudder på din hud.

3

hvis du ikke har lagt mærke til, at bøgen er ved at springe ud:

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

FruGosch 25. april 2010 kl. 21:15

Hvis jeg var en sød ekspedient i Magasin, og en skøn kvinde gav sig til at tude…..så ville jeg give hende meget mere end creme og pudder….

PS: Kender godt den der med at bande af andre, også i trafikken…suk. Engang så jeg en bil på motorvejen med løse børn bagi. Meget løse! De sprang rundt fra side til side på bagsædet. Jeg kørte op på siden af bilen og må have gjort føreren meget forskrækket, for jeg forsøgte at signalere til ham først noget med selen (tegn fra skulderen og ned….) det fattede han ikke. Så lavede jeg noget med fingeren til min tinding, som at han var ånssvag! Og forsøgte at vise ham: “De kan jo dø af ikke at have sele på!!”: Tegn fra skulderen og ned, og så en finger over halsen, som i “dø”. Han må have taget mig for en sindsforvirret person, der gjorde tegn til ham, om at han skulle dø…..!? Ak ja ;-)

FruGosch 25. april 2010 kl. 21:17

PPS: Det skal lige siges til mit forsvar, at det var på et tidspunkt, for 8-9 år siden, hvor både et spædbarn var røget ud af forruden i Nordjylland og var død, grundet ingen sele. Og en 5 årig på Sjælland. Så jeg var….lidt hysterisk ift børn uden sele. Når man tænker på, at man selv er opvokset uden….

Skriv en kommentar