Fredag den 28. januar

af Anna Skyggebjerg den 29. januar 2010

1

Det har været Jacobs dag i dag. Allerede i aftes sagde han, “I morgen bliver nok en af de bedste dage i mit liv: Med både fødselsdag og Robert.” Og sådan blev det. Vi fejrede hans december-fødselsdag for drengene i klassen, hvorefter vi kørte til fredags-pizza hos hans bedste ven, Robert. Og ind imellem hentede vi “Ringenes Herre”, den tykkeste bog, jeg nogensinde har været i besiddelse af: 1220 tæt- og småtskrevne sider er der. Hvilken uendelig skat!

Så jeg har lige puttet en lykkelig 9-årig. Så lykkelig over denne dags “Hele 3 ting”, at jeg slet ikke kan huske, hvad jeg egentlig synes om at styre 10 drenge i en bowlinghal… Det har jeg rigtig godt af: At glemme mig selv og fokusere på hans glæde.

2

Lykken er, her til aften at gå gennem nyfalden frostsne og høre den sprøde lyd under støvlerne. At pludselig mindes min barndoms kælketure ned ad Anemonevej og det år, min far og jeg gravede naboens bil  fri af sne.  Sne gør mig Zentimental.

3

Lykken er også at fylde soveværelset med tændte stearinlys og gå i seng med et uldent tæppe under dynen. Ligge og lytte til blæsten, der suser om hushjørnet. Og måske snuppe et af de stykker kage, jeg tog med hjem fra fødselsdagen? Det gør jeg om fem minutter!

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Camilla 30. januar 2010 kl. 14:43

Hvor dejligt med en glad 9-årig, hvius fødselsdag fik lov at blusse op igen i januar.

Og hvor dejligt med en lille, fin, ny perledukke, som min lille familie nu har stående på spisebordet. Tak for den, Anna. Vi ved endnu ikke, hvad den skal bruges til. Vi vil gerne give den til “Dagens …”, men er først lige begyndt at tale om, hvad der er vigtigt for os som familie og hvad vi derfor vil hædre. Så også tak for en anledning til at tale om værdier med mine drenge. Det nyder jeg meget.

Nyd sneen.

Camilla

FruGosch 30. januar 2010 kl. 22:06

Nårhhh, søde Jacob.
Og hans søde mor.

Sjovt det med sne og associationer. Jeg kan ikke se en sne-engel uden at tænke på Anna S. :-)

Skriv en kommentar