Fredag den 29. maj

af Anna Skyggebjerg den 29. maj 2009

And the winner is….

TAK til alle jer, som har lagt et lod i hatten for at vinde “Zen for mødre”. Det har været helt, helt fantastisk at læse alle jeres kommentarer. Jeg ved nu, at læserne af “Hele 3 ting” er de skønneste, de sejeste og de venligste kvinder i hele blogosfæren. Derfor er det mig, som er den virkelige vinder her! TUSIND TAK!

Elise har påtaget sig at skrive alles navne på små sedler og lægge dem i min nye sommerhat (som jeg ligesom den forrige nok ikke tør gå med, når det kommer til stykket…). Og Jacob har trukket et lod op.  Det blev Klarskov, som vandt “Zen for mødre”. Til lykke! Jeg håber (nej, jeg ved!), den vil give dig og din familie masser af ideer til åndehuller med Zen.

giveaway-001

Da jeg var barn og gik til bankospil på Hadsten Centralhotel, kunne man ikke alene vinde en pose kaffe på en fuld række eller en and på en fuld plade. Man kunne også vinde på pladenummer og på sidegevinst. Og det var i grunden en rigtig god ting – særligt for sådan en som mig, som ikke turde råbe BANKO, og derfor ikke fik glæde af hverken en fuld række eller en fuld plade (der var den igen, den med ikke at turde noget…). Jeg har derfor besluttet, at to af jer skal vinde på sidegevinst (Ja, det er jo Hele 3 ting…). Gevinsten er et signeret eksemplar af min bog “Super Mor. Smutveje for enlige mødre – og andre seje kvinder, der vil have en nemmere hverdag”.  Der er en nemmere hverdag på vej til Henriette og Susanne Vestergaard!

Vil I, de tre vindere, sende mig jeres adresser på mail@annaskyggebjerg.dk

giveaway-002

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Henriette 29. maj 2009 kl. 20:59

Jamen, hvor FANTASTISK! Jeg er sådan én, der aldrig vinder noget, så jeg er virkelig, virkelig glad! (Jeg har nu tjekket to gange, og der er kun én Henriette, der har deltaget. Det må være mig…)
Og hvor fantastisk at vinde på denne måde. De gange, jeg har været til banko med min mor (ja, det sker nemlig, når man er vokset op et sted, hvor der ikke sker så meget efter klokken 18), så har jeg også bedst kunne lide sidegevinsterne. Sidegevinster gør vel, at man er bedre til at heppe på hende, der sidder ved siden af. Og det er jo altid et hit – at heppe på sin sidekvinde.
Uanset hvad – jeg glæder mig meget til at læse din bog om Super mor. Og jeg sender dig lige en mail.

Margith 30. maj 2009 kl. 18:19

Hej Anna!
Hvor pudsigt, jeg bor lige i nærheden af Hadsten, har ikke været til bankospil på Centralkoen, kun drukket øl tror jeg. Det var dengang omkring 1981.

susanne vestergaard 30. maj 2009 kl. 22:48

Jamen, jamen – JUBIIIII – selv for sådan een som mig, der i aller højeste grad turde ( – og stadig tør) råbe BANKO både hvis – og sandelig også hvis ikke – jeg har fuld plade eller rækken hen, så er det simpelthen det bedste at vinde bare fordi du er gavmild… HERLIGT og hvor jeg GLÆDER mig til at læse din supermor-bog… 1000 TAK!

Skriv en kommentar