Fredag den 30. juli

af Anna Skyggebjerg den 30. juli 2010

I dag har jeg fået brev. Et gammeldags brev med frimærker på, sendt fra den anden side af kloden  – og leveret pr. Kongelig Post.

Faktisk vidste jeg godt, at brevet ville komme, bare ikke præcist hvornår. Jeg har nemlig selv skrevet det og selv sendt det fra Mauritius. Brevet indeholder “Hele 3 ting”, som jeg gerne villle minde mig selv om. Jeg tænkte, at det nok ville være godt for mig at få en reminder, når ferien var overstået…

I brevet fra mig til mig står der:

1

Husk at nyde skønheden i øjeblikket i erkendelse af dets flygtighed.

2

Husk at se det store i det små.

3

“En kameliablomst kan ændre skæbnen” [et citat fra den bog, jeg læste under ferien, "Pindsvinets elegance" af Muriel Barbery]

Nu lægger jeg brevet i min Nødhjælpskasse. For jeg ved af erfaring, at der kommer dage, hvor jeg har brug for at blive mindet om vejene til Zen.

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Hammy 31. juli 2010 kl. 10:43

Snailmail fra sig selv, til sig selv, nice!

1
Husk at være videnskaben (og videnskabsfolkene) taknemmelig for de fremskridt de giver os.

2
Husk at hjælpe andre, uden egoistiske bagtanker om et bedre liv i himlen eller opnåelse af nirvana.

3
Husk at dyrke mindst en halv time motion om dagen.

Maj Lykke 31. juli 2010 kl. 13:38

Pindsvinets elegance er den bedste bog, jeg har læst i meget lang tid. Den er iøvrigt blevet filmatiseret og går lige nu i et par biografer i Kbh. Filmen hedder bare “Pindsvinet”.

Anni 31. juli 2010 kl. 21:14

Da jeg var barn og ung, var min yndlinstid på dagen, når jeg kom hjem fra skole og skulle åbne postkassen og se om der lå et brev til mig. Jeg skrev med en masse forskellige mennesker, bl.a. en pige fra Japan. Jeg har stadigvæk brevene gemt, og har så sent som i dag fundet dem i en kasse, da jeg ryddede op. Ahh skønne tider.

Når man skriver i hånden så kan tankerne også følge med, og man kommer oftest frem til det væstenlige. Sjælen kan følge med….

Skriv en kommentar