Fredag den 30. oktober

af Anna Skyggebjerg den 31. oktober 2009

1

Dagen har været smuk. Selvom jeg havde arbejde at gøre, besluttede jeg mig til at lade det ligge og cykle gennem København. At forære mig selv et zen-fyldt åndehul, komplet med  høj, blå himmel og efterårsfarver. Solbeskinnet sø, svaner og mødre med barnevogne. Og mennesker, som sad udenfor caféer med tæpper om sig og  fejrede fredagen.

Jeg havde ikke lyst til at tale med nogen. Jeg nød at være alene – og nyde. For mig er det zen.

2

Her til aften har vi været i teateret, Elise, Jacob, hans ven Gustav og jeg. Vi så “Skatteøen” (med musik af Sebastian og Lars Bom som den fæle sørøver John Silver). Jeg husker tydeligt, da Søren, Jacob og jeg smed brevet med krydser i postkassen i maj måned, håbende at vi ville få billetter til både “Skatteøen” og “Den røde Pimpernel”  – og Jacob sagde, at det var zen at gå i teateret.  Og det er det:  Selv med krudtrøg i næsen og et liveorkester i øret, bliver vejrtrækningen rolig.

3

Jacobs vejrtrækning var nu også en kende anstrengt.  Det blev værre, som forestillingen skred frem. Han blev også blegere, øjnene blev blanke, og da vi kom hjem, havde han høj feber, ondt i hovedet og kastede op. Han sover nu.  Dufter af feber.  Den duft, der gør mig til et stort bankende hjerte.

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Randi Glensbo 31. oktober 2009 kl. 09:47

Åh, rigtig god bedring til Jacob! Godt i det mindste, at han ikke blev syg f ø r teaterforestillingen.

Dora 31. oktober 2009 kl. 10:09

God bedring til din søn.

Dorte 31. oktober 2009 kl. 10:53

Øv, for den lille mand – god bedring!

Det Lille Spørgsmål 31. oktober 2009 kl. 14:20

Hvad er det med den feber… Her i familien har faren lige overtaget stafetten. Men det er rigtigt, når børnene er så store, at de ikke automatisk ligger i ens arme, så er det altså skønt at de søger lidt mere putning, når øjnene er blanke og panden varm. Jeg tillod mig at nyde det i fulde drag i går…

Kh
Lykke

Skriv en kommentar