Fredag den 6. juli

af Anna Skyggebjerg den 6. juli 2012

For næsten et år siden skrev jeg disse ord: “I dag er Elise rejst.”  Hun tog til USA for at gå på high school – og jeg syntes, der var en uendelighed til, at jeg skulle se hende igen.

Men allerede i morgen kommer hun hjem igen. Alle vi, som lige for lidt siden stod og græd i lufthavnen, møder op derude igen, og jeg tror, det er en anden Elise, vi skal tage imod, end hende, vi sendte afsted, for sådan et år modner.

Hun har elsket det år. Det har været det bedste i hendes liv, siger hun. På trods af hjernerystelse, brækket finger, knæskade, en værtsfamilie, der svigtede – og overraskende mange lektier. Men på grund af amerikanernes legendariske gæstfrihed – og særligt på grund af en enkelt 17-årig, som hun elsker, og som heldigvis kommer og besøger os nogle uger senere på måneden. 

Jeg glæder mig sådan til at se hende igen. Men jeg glæder mig også sådan over, at hun har haft den oplevelse  at bo i et fremmed land i et helt år – og at hun har taget alle udfordringer i imponerende stiv arm og vist en kick ass attitude, som jeg faktisk ikke vidste, hun havde i sig. Jeg tilslutter mig Maya Angelou:

I love to see a young girl go out and grap the world by its lapels [frakkeskøder]. Life’s a bitch. You’ve got to go out and kick ass.

Mine damer, jeg holder ferie fra i dag. For nu gælder det Elise.

Jeg vender tilbage til bloggen 1. august.

Rigtig god sommer til jer alle!!

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Heelle 6. juli 2012 kl. 23:36

Og en rigtig dejlig sommer til dig og dine. Vi ses på den anden side. Kram fra mig

Pia 7. juli 2012 kl. 12:49

Kære Anna, rigtig god sommer til dig og dine. Hvor er det fantastisk at hun allerede kommer hjem. Jeg elsker ideen om pigerne der griber verden, indtager og fortærer den. Fantastisk

Tina 10. juli 2012 kl. 09:46

Kære Anna
Et stort velkommen hjem til Elise!
Rigtig god ferie til dig og familien – kommer godt nok til at savne din blog. Den er god til liiige at minde en om de vigtige ting i livet – og en god snack til en hyggestund med en kop te :-)

Skriv en kommentar