Fredag den 6. marts

af Anna Skyggebjerg den 6. marts 2015

6 hjerter på Bogliv. 6 F’er i Femina. 5 stjerner i Alt for Damerne. Så meget har Kærlig hilsen Anna kastet af sig allerede. Det er helt fantastisk! 

Citat fra Bogliv:

Spørgsmål og svar, der tilsammen danner en mosaik af et helt almindeligt, fantastisk kvindeliv, levet af en kvinde, som kan den sjældne kunst at reflektere. Og som af et ærligt hjerte ønsker, at andre skal have glæde af hendes refleksioner.

Citat fra Femina:

Spørgsmålene er sårbare, så det river, og svarene er vidunderlige. Denne bog er et unikt indblik i andre menneskers liv og gør det, som litteratur kan – nemlig samler os om, at vi ofte i livet føler og oplever det samme. Når du har læst denne bog, vil du opleve, at du ikke står alene.

Citat fra Alt for Damerne:

Skyggebjerg er omsorgsfuld og klog, og brevene bliver den gensidigt ærlige, reflekterede snak med en mor eller veninde, som er så velgørende. Og problemerne er vedkommende.

Ja, jeg ved godt, det lyder som pral, og det er som bekendt ikke pænt at prale. Men I må bære over med mig. Jeg har brugt 8 måneder på at være nervøs for modtagelsen, så jeg er SÅ lettet og lykkelig. Jeg er nødt til at have lidt prale-ret.

NB: Du kan vinde Kærlig hilsen Anna ovre på Bogliv. Klik her.

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Charlotte 7. marts 2015 kl. 01:01

Du praler ikke…du står ved, det er så befriende. Jeg ville så gerne have været forbi Godthåbsvej, som er mit gamle hood, i torsdags. Men jobbet som manager med overordnet ansvar for alt….gjorde, at jeg i stedet måtte stille til forældretamtam på min søns skole, incl en hjemmelavet ret til buffeten..;) Næste gang kommer jeg..;) Til lykke med det hele..!!!!!!!!

Anette Hansen 7. marts 2015 kl. 09:25

Jeg vil vildt gerne læse den bog. Har stor respekt for Annas tilgang til sig selv og sine medmennesker. Fik det ikke mindst, da hun skrev seriøst og kærligt sammen med min introverte datter på et tidspunkt hvor hun var fanget i en meget ekstrovert situation udenfor landets grænser, følte sig helt alene og magtesløs. Annas respons gav lindring og mod, så hun kom godt igennem en vanskelig tid. Så ja tak til flere kloge ord fra Anna

Hulemor 7. marts 2015 kl. 11:19

Århhhh Anna TILLYKKE ❤️ Og pral igennem for fiiiiilan da, det er SÅ sejt. Glæder mig til at læse den. Kram

lotte 7. marts 2015 kl. 20:43

Til lykke med de fine ord.
Håber du havde en fantastisk stund med The og chokolader og masser af både for dig kendte og ukendte som delte stunden med dig.
Kærlig hilsen Lotte.
PS glæder mig til på et tidspunkt at kunne slå op i bogen og bare inhalere hvad der står.

Vibeke 7. marts 2015 kl. 20:56

Kæreste, søde Anna … pral du kun! I øvrigt.. er det IKKE pral… men blot et udtryk for dybfølt lettelse og forståelig glæde!!
NYD ROSERNE I FULDE DRAG… DU HAR I DEN GRAD FORTJENT DEM!!! ;-)
….og det er så sandt, hvad disse citater udtrykker… Det er netop din ÆRLIGHED… dit MOD… til at være DIG, Anna… være totalt hudløs omkring dine følelser.. og turde dele dem… der hjælper uendeligt mange mennesker…. og giver rigtig mange, den dejlige, helende følelse af, ikke at være alene… som man troede… Det er også det “Introvert, stå ved dig selv” …den giver mennesker…
Især Femina rammer plet… at du TØR være så sårbar… og “ofre” dig selv for andre… åbenbare dine inderste ærlige tanker for alverden ….gør dig unik… og baner din vej ind i menneskers hjerter :)
1000 TAK, Anna… for dit mod … Jeg håber du bevarer det… sammen med din ærlighed.. gør det hele forskellen! You are SPECIAL… and I hope you stay that way!!!
KNUS Vibeke
…og til lykke med bogen :) jeg glæder mig SÅ meget til at læse den!

Skriv en kommentar