Fredag den 8. januar

af Anna Skyggebjerg den 8. januar 2010

Alt er pakket ned. Om en time flyver vi til Johannesburg, hvor vi skal vente 8 timer på et natfly til London.  Jeg har stadig min hvide kjole på og Birkenstock sandaler. Og jeg tager dem først af, når jeg er kommet helt hjem.  

Den officielle forkortelse for Sydafrika er ZA. Hvad tror I, Z står for? Ja, netop! Og nu skal jeg forlade Zenafrika… Jeg er lidt trist.

Tak fordi I har ladet mig dele ZA med jer!

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Karin 8. januar 2010 kl. 09:51

Min mand er fuldstændig betaget ZA som du. Tak fordi du har delt din ferie med os – det er jeg ret imponeret over – du har taget tid ud for at skrive og del med os! Velkommen hjem.

Dorte 8. januar 2010 kl. 12:26

Det har været dejligt at være lidt med på din ferie :-) Tak for det!
God rejse hjem – kan godt forstå du trækker den med kjolen og sandaler (håber dog du har en flyverdragt lige ved hånden – her er vanvittig koldt i DK).
Kh Dorte

Gisela 8. januar 2010 kl. 14:31

Ja, du skal nok komme ud af kjole og sandaler i en fart – jeg selv er i hvert fald frosset helt i stykker både udenpå og indeni. Der er SÅ koldt her.
Men godt, at I har haft en dejlig ferie. Resten af vinteren bliver nok nemmere at komme igennem, når man er fyldt med c-vitaminer, d-vitaminer (eller z-vitaminer!?).
God tur hjem.
Kh, Gisela.

Det Lille Spørgsmål 8. januar 2010 kl. 22:30

Tak fordi du tog os med:)

Kh
Lykke

Skriv en kommentar