Lørdag den30. maj

af Anna Skyggebjerg den 30. maj 2009

1

Vi har lånt to Harry Potter -film, som vi skal se i fire tempi hen over pinsen. Vi begyndte på den ene film i går og afsluttede den i dag. Filmen er fuld af smukke billeder, men det var rammen om dem, der var det bedste:  At vi sad alle fire på Elises værelse, klemt sammen i sengen, med en kagedåse strategisk placeret og Chilli i solstrålen i vindueskarmen. Det er det, der gør, at jeg altid vil huske den film som Zensationel.

2

Duften af mine børn. Duften af min elskede. Duften af græs. Duften af min mor, som jeg stadig kan finde frem, når jeg har næsen langt nok nede i hendes smykkeskrin, selvom jeg godt ved, at det ikke længere er der, den er. Dufte kan stilne min sjæl. Og i dag kom Søren hjem fra indkøb med ananas, ferskner, jordbær, tomatplanter og mynte. Jeg stod med lukkede øjne, trak vejret i bund og duftede til det hele. Og lod mig oversvømme af gode minder og Zen.

3

Dagen sluttede på altanen, hvor vi alle fire sad pakket ind i tæpper til langt over Jacobs sengetid. Fordi det var for dejligt til at lade slutte. Vi snakkede om steder, vi har været. Vi lyttede til karnevalsrytmer fra byen. Men den store verden var for intet at regne i forhold til den lykke, der  var lige der på min lillebitte altan. Herfra min verden går.

Skriv en kommentar