Fuld far!

af Anna Skyggebjerg den 14. april 2011

Timingen er perfekt: Det er snart påske. Det betyder påskefrokoster med snaps. Og også en hel masse fædre, der går i haven for at svinge med power tools. For det er der også tradition for i påsken. Det er en dødelig kombi!

Hos SF Film A/S tager de deres sociale ansvar på sig. Så de indbyder nu op til påske alle små børn til at se den lærerige film om mænd med store maskiner og værktøj

“Fuld far mod målet”

Der medvirker så opbyggelige skikkelser som Byggemand Bob og Winnie. Og også helt nye karakterer i form af Gripper og Grabber. Hvem der spiller den fulde far, holdes fortsat hemmeligt….

Og hvor ved jeg så det fra?

Jeg ved det, fordi SF Films PR Manager har sendt mig en pressemeddelelse for at få mig til at gøre lidt reklame her på bloggen. (“Tidligere PR Manager” mener Elise at hun nok snart er, hvis det er hende, der står bag nedenstående pressetekst…)

Pressemeddelelse

 

Oplev Byggemand Bob i biografen

 

I løbet af 2011 vil der i biografer landet over være mulighed for at opleve en række af de elskede karakterer fra Børnenes Favoritter på det store lærred. Vi skruer lidt ned for lyden og prisen og vil gøre alt for at skabe en hyggelig stemning for de helt små. Alle filmene er med dansk tale.

Lørdag den 30. april kan du i Byggemand Bob – Fuld far mod målet opleve Byggemand Bob og hans hjælpere bygge et stadium til et stort atletikstævne, som Winnie skal deltage i.

 

Byggemand Bob – Fuld far mod målet (med dansk tale, ca. 1 time) – synopsis:

Der skal være stort atletik stævne i Solsikkedalen og Bob har fået ansvaret for at bygge det store stadium. Da det er et meget stort projekt, henter Bob to nye maskiner til at hjælpe – Gripper og Grabber hedder de. Winnie kan ikke hjælpe til da hun er Solsikkedalens store atletik stjerne, må hun træne hele tiden. Gripper og Grabber udforsker Solsikkedalen i stedet for at arbejde og det store stadium er i fare, da Bob og holdet har lidt krise over en bjergtop – men alle hjælper til og kan de klare det – ja de kan!

Pris pr. billet er 40 kr. uanset alder. Det vil være tilladt at pludre, synge og bevæge sig rundt i salen under forestillingen… vi skal hygge os… skal vi.

Du kan bestille billetter på dette link http://www.kino.dk/Film/0-Forestillinger/2011/Byggemand%20Bob-fuld-fart-mod-maalet.aspx til følgende biografer:

København (Palads)

Frederiksberg (Falkoner Biograf)

Tåstrup (BioCity)

Hillerød (BioCity)

Lyngby (Kinopalæet)

Århus (BioCity)

Odense (BioCity)

Ålborg (BioCity)

Kolding (BioCenter Kolding)

Esbjerg (BioCity)

Herning (BioCity)

Randers (BioCity)

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Dorthe R 15. april 2011 kl. 10:07

hahahhahahhahaha!!! tak for grinet til dig og SF Films PR Manager!!!

Liselotte Vejborg 17. april 2011 kl. 11:18

Hold op, den er sjov. Tak fordi du delte. Og det er vist nu, at godt kan fortælle sine PR-venner, at de med fordel kan sende en uopfordret ansøgning til SF …?

Skriv en kommentar