Lørdag den 21. august

af Anna Skyggebjerg den 21. august 2010

Zen-moments på en helt almindelig lørdag:

1

At tage på improviseret tur alle fire. Og helt tilfældigt ende i det dejligste kagetempel, Dessertdragen. Oh, at stå derinde og høre om chokoladekage med solbærmousse, cheesecake med blåbær, rabarberkager med kanel og linser de luxe…  Sure to Cake my Day:

2

At trække mig tilbage til Vestfløjen (i.e.  soveværelset), tænde stearinlysene foran min buddhafigur, trække vejret i bund og tage et øjeblik til at mindes min mor, hvis fødselsdag det er i dag. Jeg ved godt, at jeg er mega-voksen og at hun ville have været en gammel dame, hvis hun havde levet i dag. Men ind imellem er der stadig dage, hvor jeg bare gerne vil have min mor, for hun var sød. Og dybest set: Det takker jeg for i dag.

3

Det var ikke ligefrem et Zen-moment, men det var nu ret sjovt: Da jeg puttede Jacob i aften, sagde jeg “Jeg vil altid passe på dig”. Og Jacob svarede, “Jeg vil også altid passe på dig. Når du bliver gammel, vil jeg komme over til dig med mine hunde, så du ikke selv skal ud og køre med roulatoren.”

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anja 21. august 2010 kl. 23:59

hold nu op, jeg sidder og griner med tårer i øjnene over nr. 3 :-)
Hvor sødt og sjovt på samme tid :-)

MArgith 22. august 2010 kl. 07:41

Hvor er han sød din søn, du får en dejlig alderdom :-)
Uh ha for nogle lækre kager.

Julie 22. august 2010 kl. 08:54

Kagerne fra Dessertdragen Nanna er nemlig de lækreste i København! Hun skal lave min brudepige her om et par uger :-)

Karina 22. august 2010 kl. 21:25

Lækre kager som er fremstillet af gode kvalitets-råvarer! -Dét er ren zen at nyde én sådan! Vi er netop hjemvendt fra København og har, traditionen tro, været et smut forbi Lagkagehuset, netop for at kunne nyde en dejlig kage til en god kop kaffe. Jeg har ikke tidligere hørt om Dessertdragen, – kan du fortælle mig hvad den præcise adresse er? Det kune jo være, at vi skulle prøve en lækker kage et andet sted fra ved næste besøg i Hovedstaden :o )

Kærligst, Karina
(Tidligere med bloggen Ro i Hurlumhejhuset, men bloggen har skiftet navn, – blot en information for at undgå eventuel forvirring :o ))

Anni 23. august 2010 kl. 09:57

Mor er den bedste i verden!!

Skriv en kommentar