Lørdag den 27. marts

af Anna Skyggebjerg den 28. marts 2010

I dag er påskeferien for alvor begyndt. Det var i sidste øjeblik. Nu ser vi frem til en uge med ro, nærvær og fordybelse. Og masser af påskeæg.

1

Jacob og jeg har læst ved siden af hinanden i den store seng. Nu med Pebernødder og Puttepatrulje. Det virker hver gang: Totally Zen!

2

Og selvfølgelig har vi set X Factor finale. Elise kender Thomas lidt. Hun har sunget med ham på en sommerkoloni – og han er hendes yndlingslærers svoger. Så der var ligesom ingen tvivl om, hvem vi syntes, der skulle vinde… Jeg skal have hans CD, når den kommer. Jeg ved, den får Zen-Factor.

3

I dag har Søren og jeg har spillet squash i Grøndalscentret. På en bane ved siden af var der en stor gruppe handicappede børn, der spillede bold i specialbyggede kørestole. Lige så meget som jeg røres af  hverdagens små detaljer, røres jeg af det helt store: At vi bor i et velfærdssamfund, hvor alle børn har muligheder. Og hvor mødre til børn med store daglige udfordringer kan få lov at opleve deres børn i et frirum, hvor der bare grines og leges. Sådan skal det være!

Skriv en kommentar