Lørdag den 7. august

af Anna Skyggebjerg den 7. august 2010

Jeg har været syg i dag. “Hvor syg?”, spørger du? Så syg, at jeg sagde til Søren, “Jeg vil hellere føde et barn end det her”.  Det forstod han jo nok ikke noget af. Men det gør du, ved jeg.

Nu er det ovre.  Godtnok er min krop svag, min hjerne er som en skumfidus – og Zen er… ikke noget, der har med mit liv at gøre. Men da jeg satte mig til at blogge kom den – hjernen – alligevel i tanker om dette kort, som en aften lå på hovedpuden, da jeg var på ferie:

“Some days there won’t be a song in your heart. Sing anyway.”

Så her kommer min sang: “Hele 3 ting”, som det er værd at være taknemmelig for på en dag som denne.

1

Min familie

2

Mine venner (pizza-vennerne har været her i aften!)

3

Den Zen-buddhistiske Pespølse, som vanen tro lagde sig tæt op ad mig i sengen, da hun mærkede, at jeg var syg. Og som spandt for mig i samtlige timer, så mit fokus flyttede sig fra sølle mig til vidunderlige hende.

Familie, venner og kat… Hvad mere behøver jeg egentlig for at have et fuldt liv?

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

FruGosch 8. august 2010 kl. 00:35

Hvor mærkeligt….jeg prøvede at forklare min kæreste i dag, HVOR ondt min migræne gjorde. (Da den ikke var på sit højeste længere…og jeg havde genvundet taleevnen). Og jeg sagde lige præcis: “Jeg vil hellere FØDE end have sådan en migræne!” Og han forstod det heller ikke. De mænd der, de har jo ingen idé om, hvor ondt det gør ;-)

PS: At føde er faktisk en større smerte. Men der er man jo lidt i trance, i angst og spænding og så er der jo lige en god mening med det. Noget godt for enden af tunnelen, so to speak.

At have migræne giver ingen mening. MEN når den er ovre, er man sådan lidt lalleglad og taknemmelig for, at man har det godt igen, og meget meget glad for, at man er forskånet for at leve med den slags smerter, dagligt. For det er der jo desværre mange mennesker der gør….

Tina 8. august 2010 kl. 16:09

Kære Anna
Du må have så meget mere end en skumfidus i dig, når du mener, du skal blogge, når du er syg! Du er da noget af en superkvinde – og ikke kun SUPERMOR ;-)
Rigtig god bedring til dig!

Krutters Krøller 8. august 2010 kl. 18:22

Et fantastisk citat – i virkeligheden også om Zen… ” The imperfection of all things…” … Mmmmm, tak for det – det var det jeg trængte til at tage med på første arbejdsdag efter ferien*S*
;o)

Laura 8. august 2010 kl. 20:50

- godt du kom ud på den anden side – med hjælp fra pelspølsen m familie. Elsker dagens citat.
Sweets/ Laura

Skriv en kommentar