Lørdag den 5. september

af Anna Skyggebjerg den 5. september 2009

Oplevelsen af Zen kommer med evnen til at værdsætte det smukke i det enkle og dagligdags.  Som Lao Tzu formulerer det: “Regard the small as important, make much of little.”

I dag har indeholdt masser af “little”, værd at skønne på:

1

Jacob går i skjorter, somme tider med slips. Han bærer hat så ofte som muligt. Og ikke overraskende har han længe ønsket sig en klassisk slip-over. Sådan én kan min veninde Anne Marie strikke – og i dag ankom den med Kongelig Post fra Århus.  Jacob var lykkelig! Og Jo tak, sagde han i telefonen til Anne Marie, det kunne meget vel tænkes, at der er mere, han gerne vil have strikket. Også Ja tak fra mig, for jeg kan faktisk ikke rigtigt stå for synet af min dreng i hjemmestrik:

Jacob i slip-over

2

Elise er på weekend med sine venner. Til gengæld har vi besøg af Jacobs ven, Gustav, som skal sove her. Drengene nyder hinanden. Og vi andre synes også, det er møj-hyggeligt at have to drenge, som spiller Pokémon, spiser enorme portioner mad, udkæmper pudekamp og  ser “Merlin” og fodboldkamp Danmark-Portugal. Puttepatruljen har kastet sin kærlighed på den nye dreng i huset – og sikret, tror jeg, at han har lyst til at komme på besøg igen:

Gustav og Puttepatruljen ser tv

3

Se lige den her efterårsgren med bær. Jeg ved ikke, hvad den hedder, men jeg ved, hvad den gør: Mig glad.

Zen i en vase

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Lene 8. september 2009 kl. 11:00

Han er en god dreng, ham din Jacob :)
Og grenen hedder Glasbær, jeg genkendte den lige i et blad i går.
Kh Lene

Anna Skyggebjerg 9. september 2009 kl. 07:50

Kære Lene,
TAK – for begge dele!
Glasbær er et rigtig fint navn. Grenen har stået mere end en uge og pyntet i stuen og ser ud til at have lang tid tilbage. Så dejligt!
Kh,
Anna

Skriv en kommentar