Lørdag den 7. november

af Anna Skyggebjerg den 7. november 2009

1

Jeg har tilbragt det meste af i dag i selskab med 8 kvinder. Alle sammen sjove, kloge, følsomme og sig-det-som-det-er-kvinder.  Jeg har det som om, min sjæl har været på spa-ophold! Den er blevet plejet og næret og skruppet ren for døde celler. Og mine zen-depoter er fyldt op.

Madeleine Allbright har sagt, at “der findes et særligt sted i Helvede for kvinder, som ikke hjælper hinanden.” Det er meget muligt. Men helt sikkert er det, at der findes et særligt sted i Himlen for kvinder, som hjælper hinanden. I dag var der et lille stykke Himmel i Ballerup.

2

Når jeg skatter kvindeligt selskab så meget, som jeg gør, så er det fordi jeg oplever, at kvinder er villige til at dele livet med hinanden på en ærlig måde, både det sjove og det svære. Og fordi jeg oplever, at kvinder helt fundamentalt vil hinanden det godt.

Sådan synes jeg også det er her i blogosfæren. Og derfor er det SÅ meningsfuldt for mig at skrive blog,  at læse alle jeres kommentarer og at læse jeres blogs.  Det kan være nok så meget et virtuelt fællesskab; for mig er det et virkeligt fællesskab.  TAK for det!

3

Jeg nåede hjem fra Ballerup i tide til at putte Jacob. Vi læser Tolkiens “Hobitten”, og jeg er altså nødt til at dele et citat derfra, som jeg synes er skønt:

“Hvis man gerne vil finde et eller andet, så er der ikke noget så godt som at lede. Når man ser efter, finder man som regel noget, selvom det ikke altid er det, man leder efter.”

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Margith 8. november 2009 kl. 09:12

Hej Anna!
Et meget sandt citat.
God søndag til dig.

dora 8. november 2009 kl. 20:51

Kære Anna,
Hvor lyder det da bare hyggeligt med en flok samlet sig det som det er qvinder. :0)

Ønsker dig en rigtig dejlig god søndag. :0)
Så sandt så sandt, citat.

Mange zen hilsner
Dora

Det Lille Spørgsmål 9. november 2009 kl. 22:12

Elsker dit citat – hold øjnene åbne minder det mig om. Og også tak til dig fordi du er en del ag blog-sfæren. Det ville slet ikke være det samme uden dig.

Kh
Lykke

Skriv en kommentar