Lørdag den 11. januar

af Anna Skyggebjerg den 12. januar 2014

Der er lagt madplan for hele ugen. Der er købt ind til hele ugen. Selv børnene har været på forkant og besluttet, hvad de vil lave på deres mad-dage, for gør de det, får de købt ind af  de voksne om lørdagen, Store Indkøbsdag. Men så…

… så var det, at ægtefællen og jeg her til aften besluttede, at i morgen vil vi gå ud og spise frokost sammen og derefter i biffen. Og det karambolerede med min forkromede plan om at lave mad til søndag og mandag i morgen eftermiddag.  

Løsningen blev, at jeg laver mad her søndag aften. Den er i ovnen nu. I 4 timer. Hvilket betyder, at jeg er oppe til kl. 3 i nat.

Jeg kan godt selv høre, det lyder tosset. Til gengæld: Kl.3  i nat skal jeg ikke tænke mere på middagsmad før på torsdag. Det lyder da ikke så tosset!

Pointen er, at ingen plan er mejslet i sten. Selvfølgelig kommer der ting i vejen ind imelllem. Så laver man planen om. Og kommer tilbage på sporet, så snart man kan. Pointen er også, at når man ved, ens plan giver én store ting som Zen og Frihed, så vil man gerne gøre en ekstraordinær indsats for at få den til at fungere. Som for eksempel være oppe til kl. 3 om natten.

PS: Been there, done that (og det fungede ikke):

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Charlotte 12. januar 2014 kl. 22:24

6 børn i huset…Lalandia weekend tur på fredag….travl uge med møder, sport x 6 børn (overkommer ikke noget fast for de voksne-andet end løbetur i ny og næ…)MEN maden ER lavet til mandag, tirsdag og fredag. Så bruger samme metode som dig ;) Men arbejdsuge plus alt det andet og så direkte i ekstrovert univers i Lalandia—kan allerede mærke hvor træt jeg er søndag aften…måske før….tager et sugerør med og dykker ned i boblebadet….god søndag aften…og nat til dig :)

Anna Skyggebjerg 13. januar 2014 kl. 10:31

Kære Charlotte,
Respekt! (Og god tur i boblebadet!)

Skriv en kommentar