Lørdag den 22. juni – Vinderne er…

af Anna Skyggebjerg den 22. juni 2013

TAK til alle jer, som lagde et lod i puljen for at vinde Introvert - og med jeres kommentarer gav mig mulighed for at lære jer lidt bedre at kende.  Jeg ved, det lyder som en kliché, men jeg mener det virkelig: Gid jeg kunne sende en bog til hver eneste af jer…

 

Men Mr. Random Number har talt. Han har talt til 5, 48 og 54.

Derfor: Til lykke til David (og hans hustru), til Julie K og Ditte P.  Send mig jeres adresser på mail@annaskyggebjerg.dk, så der er en bog på vej med posten.

PS: Igen-igen et citat af Anne Morrow Lindbergh, forfatter til min yndlingsbog Gifts from the Sea. Og  - som det ses på billedet- pilot.

I find there is a quality to being alone that is incredibly precious. Life rushes back into the void, richer, more vivid, fuller than before.

Skriv en kommentar