Lørdag den 23. februar

af Anna Skyggebjerg den 23. februar 2013

Er du introvert eller ekstrovert? Den ultra-korte test: 

Så hvis du ikke er helt sikker på, om du er introvert eller ekstrovert, så stil dig selv spørgsmålet: Hvordan genoplader jeg mine batterier? Ved at være alene eller ved at være sammen med mennesker?

Fredag eftermiddag siger den ekstroverte, “Hold nu op, det har været en hård uge. Jeg er helt smadret. Nu trænger jeg bare til at se nogle mennesker og drikke nogle øl.”

Fredag eftermiddag siger den introverte, “Hold nu op, det har været en hård uge. Jeg er helt smadret. Nu trænger jeg bare til at komme hjem og smække benene op helt alene.”

Det der sted, den introverte trækker sig tilbage til, for at lade op… Jeg tror da i grunden godt, jeg kunne gøre det lige her (problemet er, at jeg måske aldrig ville komme ud igen…)

Tak til Annette for at sende mig billedet!

{ 6 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Betina 23. februar 2013 kl. 16:48

Åh sådan en alkove ønsker jeg mig.

Annette 23. februar 2013 kl. 17:23

Det eneste problem, så vidt jeg kan se, er at håndtaget sidder på ydersiden. Det ville jeg få lavet om i en ruf.

Anna Skyggebjerg 23. februar 2013 kl. 18:27

Godt set, Annete. Det går altså ikke!

Caroline 23. februar 2013 kl. 21:16

Dejligt du sætter fokus på at være introvert, for det tror jeg at jeg er, men har bare aldrig kunne sætte ord på det.
Er gift med en megaesktrovert – modsætninger mødes… og selvom vi kan være helt uforstående over for hinandens prioriteringer, så tror jeg også det er rigtig sundt at vi skubber lidt til hinanden, jeg får ham til at slappe af og han skubber mig ud og af døren og sørger for at jeg ikke gror fast hjemme ;-)

Tina Hoeberg 24. februar 2013 kl. 14:32

Super fin blog du har her, Anna:-) – og introvert/ekstrovert anskuelsen, er jo egentlig en meget bedre maade at se os mennesker paa end f.eks. kvinder er fra Venus og maend fra Mars, ikke? Rigtig god soendag…

Anna Skyggebjerg 24. februar 2013 kl. 21:39

Caroline, når en ekstrovert og en introvert møder hinanden er der mulighed for et virkelig rigt forhold, hvor man inspirerer og udvikler hinanden. Men jeg tror, det forudsætter ret god kommunikation og en helt fundamental erkendelse af ligeværd og respekt af forskellighederne.

Tina, Tak! Jeg synes, introvert-ekstrovert er et meget værdifuldt prisme at anskue os igennem. Der er andre, naturligvis. Men jeg må sige, at i mit eget liv giver det virkelig megen mening at bruge det prisme. Da jeg først begyndte på det, faldt rigtig mange brikker på plads.

Skriv en kommentar