Lørdag den 23. juni

af Anna Skyggebjerg den 23. juni 2012

Hvilken uendelig luxus det er at have en hel, lang dag til at arbejde uforstyrret. Især når jeg stadig kan huske, hvordan det var ikke at kunne drikke en kop te, mens den stadig var varm – eller gå på toilettet alene. Jeg skatter den frihed, der følger med, at børnene bliver større og ind i mellem tager ud  verden.

Jacob er til rollespilsarrangement i en skov hele weekenden. Og det eneste, jeg har hørt fra ham, er en sms, som jeg tror skal forstås sådan, at det går godt:

Min mobil er ved at gå ud og byen bliver snart indtaget af orker.

Bedste hilsner Jacob

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Anne 24. juni 2012 kl. 11:30

Hej Anna

TUSIND tak for Zen for Mødre. Har læst den og vurderet at den skal i “rotation”. Så nu er den sendt ud i verden med en opfordring til hele tiden at passe den videre til en mor man kender, der har brug for zen.
Jeg synes den var super og den har faktisk forandret det faktum at jeg inden jeg læste den ALTID havde dårlig samvittighed, når jeg tog tid til mig selv. Nu tænker jeg på det som “helt nødvendig egenomsorg”
Tak
Anne

Anna Skyggebjerg 24. juni 2012 kl. 12:00

Kære Anne,

Åh, hvor gør de ord mig glad! Tak fordi du og dig tid til at skrive dem!

Kærligst,
Anna

Skriv en kommentar