Lørdag den 23. november

af Anna Skyggebjerg den 23. november 2013

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor, igangsatte jeg en domino-effekt af gode forandringer i børnenes og mit liv. De forandringer vil jeg skrive om i de næste små to uger. Du får “Hele 3 ting”:

1:

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor,

stod jeg ved mine værdier

og kunne give dem videre til børnene.

Med overbevisning.

2:

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor,

turde jeg bestemme:

“Jeg vil gerne høre jeres mening, men i sidste ende er det mig, der bestemmer.”

Børnene hader det. Og elsker det.

3:

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor,

drak vi kakao på altanen i november.

 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise T. 23. november 2013 kl. 22:37

Jeg har en udfordring, som jeg har svært ved at finde en løsning på…
Mor til to og gift med en dejlig, men også bestemt herre – vi har været sammen i 16 år og gift i snart de 15 af dem.
Jeg har et superudfordrende job, som jeg for det meste trives i og med, men som gør, at nogle af mine mor- og koneambitioner ikke trives. Hvordan får jeg plads til begge? (Eller faktisk mest plads til jobambitionerne – og så drosler ned på de andre)
Nogen gode råd?
Tusind tak for en dejlig og nærværende blog <3
Louise

Anja 24. november 2013 kl. 13:43

Hej Anna
Selvom jeg ikke har børn, er dine indlæg fine og en lise for sjælen at læse. Nr. 1 og 2 er tankevækkende og nr. 3 er simpelthen bare herlig!
Venlig hilsen
Anja

Anna Skyggebjerg 24. november 2013 kl. 20:55

Tak, Anja!

Louise T, Jeg kvier mig ved at give gode råd med så lidt information til rådighed. Jeg tror ikke, jeg kan sige andet end generelle banaliteter. MEN: Det ville glæde mig at svare dig langt og udførligt, hvis du skriver til Brevkassen..
For mere info, se her:
http://blog.annaskyggebjerg.dk/sondag-den-3-november/

Kærlige hilsner til jer begge,
Anna

Skriv en kommentar