Lørdag den 31. maj

af Anna Skyggebjerg den 31. maj 2014

Der er ting, jeg har lovet mig selv aldrig at gøre her på bloggen. Nu gør jeg én af dem alligevel…

Jacob vil gerne spare sammen til en bestemt spilmus og et bestemt tastatur. Han får 100 kroner om måneden i lommepenge, så han har ikke en chance for at spare op den vej. Så spurgte han, om ikke han måtte sælge de jakker, der er for små. Og det er jeg gået med til at hjælpe ham med. Derfor gør jeg idag noget, jeg har lovet mig selv aldrig at gøre: sætter ting til salg på bloggen. Sorry. Det er til et godt formål. 

Jeg køber aldrig andet end tøj fra H&M eller Zara til Jacob. Med en enkelt undtagelse, som er overtøj. Jeg køber svine dyrt, lækkert overtøj. Som bliver for småt, mens det stadig ser helt nyt ud. Derfor: 

Anorak fra Napapijri. Helt mørkeblå, selvom det ikke ser sådan ud på billedet. Med lynlås i siden og fleece-foer. Passer til alle sæsoner, synes jeg, bortset fra slem vinter. En italiensk størrelse 12, hvilken svarer til en dansk størrelse 8 (men det tænkte jeg ikke over, da jeg købte den!)

Nypris cirka 1500 kr. Til salg for 400 kr. (incl. forsendelse)

Brun læderjakke fra Pepe Jeans. Med indsyet hoodie-del, der kan lynes af. Skide smart, ærlig talt. Den er en engelsk størrelse 12, hvilket svarer til en dansk størrelse 12. (Men lad være med at købe den, når dit barn er 12 år, det gjorde jeg – og han voksede fra den på en måned!)

Nypris: 1300. Til salg for 400 (incl. forsendelse) SOLGT

Sort vinterfrakke fra Napapirji (den ser blå ud på billedet, men den er altså kulsort). Vejer ingenting, men er umulig at fryse i. All time favorite! Pelsen på hætten kan lynes af. Italiensk størrelse 16, hvilket svarer til en dansk størrelse 12.

Nypris: 3.300 kroner, Gud hjælpe mig. Til salg for 750 kr. (incl. forsendelse og rensning, for der er mudder på.) SOLGT

Send mig en mail på mail@annaskyggebjerg.dk hvis du er interesseret.

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Anne 31. maj 2014 kl. 19:58

Hej Anna

Jeg er interesseret i læderjakken og den sorte vinterjakke – hvis de ikke er solgt(?). Så kan de to jakker sendes sammen.

Venlige hilsener
Anne

PS. Skriver ikke så meget her, da jeg ikke er helt klar over, om min besked her bliver offentliggjort med det samme…

Skriv en kommentar