Lørdag den 7. marts

af Anna Skyggebjerg den 8. marts 2015

Jeg vil bare lige sige, at hvis nu du er i tvivl, om du vil købe Kærlig hilsen Anna, så er der flere muligheder:

Du kan gratis læse de første 35 sider lige her. 

Du kan høre mig fortælle om bogen i Monicas Mødested i morgen, søndag, mellem 14.03 og 16.03 på P5. Det var i øvrigt lidt af en fest at møde fru Monica Krog-Meyer. Hun er en umådeligt dejlig kvinde! Så jeg pludrede løs.

Du kan også stadig vinde bogen ovre på bloggen Bogliv.

Og ellers kan du altid bare nøjes med at gå ind til boghandleren og sørge for, at Kærlig hilsen Anna står pænt fremme på hylden. De kunne jo være kommet til at stille den lovlig langt ind… (Oh yes, Ægtefælle og jeg fik lige hjulpet et par boghandlere på vores bytur idag…)

 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Pia 8. marts 2015 kl. 14:37

Blot en tilføjelse til indkøbstvivlerne: bogen Kærlig hilsen Anna er en langtidsinvestering. Siger det bare! Der er kapitler, passager i den bog, jeg i dag satte mig i forårssolen og læste for sjette gang. Sjette gang, fordi jeg jeg hver gang får en ny oplevelse, nye tanker og perspektiver. So folks, bare afsted til boghandlen ❤️
P

Else 8. marts 2015 kl. 19:13

Kære Anna. Af hjertet tak for en vidunderlig bog! Jeg læste den i nærmest et langt åndedrag. Jeg tror , at de fleste af os vil føle sig ramt omkring de temaer , bogen omhandler. Da jeg havde læst det sidste afsnit , fandt jeg mig selv siddende med tårer i øjnene – magen til søstersolidaritet og den gode form for medfølelse ! Man får lyst til at gribe til pennen og spørge : ” Kan du ikke også lige hjælpe mig med et fantastisk råd ? ” Jeg vil godt forudse, at det vil strømme ind med breve til ” Kære Anna ” .

Anna Skyggebjerg 8. marts 2015 kl. 20:00

Kære Pia og Else,
Tusind tak for jeres opbakning!!!
Knus,
Anna

Skriv en kommentar