Mandag den 10. juni

af Anna Skyggebjerg den 10. juni 2013

Der har været lidt stille på bloggen på det seneste. Den ene årsag er enkel…

Den ene årsag er nemlig, at jeg ikke har nogen computer, og må låne mig frem, hvis jeg vil blogge.  Men om et par dage har jeg en ny computer, og dermed en hverdag som jeg kender den.

Den anden årsag, derimod… Den handler om en hverdag, som mere permanent er forandret. Fordi jeg har kastet mig over projekter, som kaster kærlighed af sig, men til gengæld tager temmelig megen tid. Tid, som går fra blandt andet den tid, jeg bruger på bloggen.

Jeg har på én gang gjort mit liv mere rigt og mere kompliceret ved at putte flere dingen und sachen ind i det. Det gav derfor anledning til en vis stille reflekteren, da jeg i dag læste et citat af forfatteren Annie Dillard, som siger, at det liv, som fyldes med sensation er et grådigt liv, hvor man hele tiden vil have mere og mere.

The life of sensation is the life of greed; it requires more and more. The life of the spirit requires less and less.

Er jeg blevet én, som vil have mere og mere? Og i bekræftende fald: Hvad er prisen for sådan et liv?

PS: Dagens snapshot af en rose, der uvægerligt får mig til at tænke: Hvad mere behøver jeg egentlig end en lille have, hvor den slags springer ud?

 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Bettina 11. juni 2013 kl. 13:27

Personlig udvikling og at beskæftige sig med ting, der giver én glæde – det kan da aldrig være grådigt. Jeg synes, at du skal nyde alt det, du har skabt, uden dårlig samvittighed :O)

Skriv en kommentar