Mandag den 11. maj

af Anna Skyggebjerg den 11. maj 2009

1

Sidst på eftermiddagen var jeg træt og sitrende – og vidste, at jeg havde brug for Zen. Jeg lagde mig ind på Jacobs seng, tæt op af katten Chilli, som allerede lå der. Jeg sagde ingenting, men lå bare med lukkede øjne, trak vejret i bund og lyttede til Chilli, som spandt, og Jacob, som nynnede, mens han legede med Lego ved skrivebordet. Det var en maggieterning af Zen: Ro, nærhed og enkelhed. Jeg var helet på ti minutter.

2

Her til aften sad vi alle fire på altanen og drak te, spiste kammerjunkere og legede en leg, hvor man skal nævne lande med forskellige begyndelsesbogstaver.  Jeg er ikke så god til den del med geografien, men jeg nyder teen og kammerjunkerne og hele pointen: Vi er sammen og vi trækker vejret stille.

3

Idag har jeg fået brev fra Jacob. Det får mit hjerte til at svulme af lykke:

morsdag

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Karina 11. maj 2009 kl. 20:20

Hvor er det en fantastisk og absolut inspirerende blog du har! Jeg har altid syntes, at jeg har været god til at glædes ved små ting i hverdagen, men af forskellige årsager har jeg glemt at registrerer og mærke de små vidunderlige glimt livet giver os hver eneste dag, i den senere tid. Det værste ved dette var nok, at jeg ikke havde registreret, at jeg havde lukket af for disse oplevelser… Da jeg fandt din blog, var det som en forsvundet brik i et puslespil blev fundet. Allerede nu, kan jeg mærke en anderledes form for ro og jeg er igen blevet bevidst om, at lukke op for sanserne. Tak for påmindelsen…
Ved først kommende lejlighed, tager jeg til boghandleren og køber Zen for mødre, -jeg kan næsten ikke vente!

Jane 11. maj 2009 kl. 20:26

Det er bare så skønt med sådan et brev! Og hvor er det rart at vi andre må læse med på din blog. Det er virkelig en god ide at tænke på dagens tre gode oplevelser. Tænk hvis vi andre også kunne lære det…..

Skriv en kommentar