Mandag den 14. november

af Anna Skyggebjerg den 14. november 2011

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor handler om alt det gode, der sker i dit og dine børns liv, når du giver afkald på at stræbe efter perfektion – og simpelthen tager en dyb indånding og beslutter, at du er en god nok mor.

Den er en enkel, smuk og stærk bog om at blive den bedste mor, du kan blive for dine børn.

 

“Hele 3 gode grunde” til at købe min e-bog Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor:

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor

1: Du kan printe præcis den eller de sider, som du lige nu har aller mest lyst til at have hængende på dit køleskab, dit badeværelsesspejl eller have liggende på dit skrivebord. For selvom det er en beslutning at sige “Jeg er en god nok mor!”, så er det min erfaring, at den slags beslutninger har godt af at blive bakket op af konstante påmindelser. Efterhånden bider beslutningen sig fast og bliver en indvendig overbevisning. Og SÅ er det, at livet har forandret sig for alvor!

2: Du kan købe den her på bloggen, den koster kun 35 kr., og du modtager den i din mail få minutter efter, du har betalt.

3: Hvis bogen senere udkommer som papir-bog, får du 35 kr. i rabat ved købet af den. Så har e-bogen ikke kostet dig en krone!

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Cecilie 17. november 2011 kl. 12:32

Har lige købt den og allerede læst den.
Jeg elsker at den hedder da jeg BESLUTTEDE…. Det fortæller at det er noget jeg aktivt kan gøre. Det er mit ansvar at acceptere mig som den mor jeg er, og ikke bare vente på at alt falder i hak (hvilket er umuligt) og jeg bliver den perfekte mor.

Da jeg besluttede at jeg er en god nok mor,
kunne vi have lange morgener med tegnefilm og morgenmad i sofaen, inden det var tid til børnehave.

Skriv en kommentar