Mandag den 17. marts

af Anna Skyggebjerg den 17. marts 2014

Det der, jeg skrev om igår… Med at betragte liljer og tulipaner og bla-bla…. Det skulle jeg aldrig have skrevet. For det virker ikke.

I dag har jeg nemlig været sur hele dagen og vrisset af alle dem, jeg elsker højst. Ved ikke engang hvorfor. Og bare for at gøre dagen særligt mindeværdig, stoppede køkkenvasken til her i aften. Jo, jo, det lykkedes vist nok at få fjernet proppen, da jeg med vold fik hevet rørene under vasken fra hinanden. Vi kunne bare ikke samle rørene bagefter. Og det, der kom ud af rørene var – udover proppen – afløbsrens.  Så imorgen skal vi have VVS’er til at samle rørene. OG en person til at slibe og lakere parketgulvet, som er komplet ødelagt af afløbsrens og slam.

Stop mig, for Himlens skyld, næste gang jeg bliver mindfulness-sentimental. 

Indtil videre, går jeg i Vestfløj og læser Stephen Chboskys The Perks of Being a Wallflower/Fordelene ved at være bænkevarmer. Igen. 

See you on the other side!

PS: Asger er på slankekur…

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Helle 18. marts 2014 kl. 10:22

Ups and downs ;-) Tak for god læsning…Kh.Helle

Maibrit Nielsen 18. marts 2014 kl. 11:22

Orh, din stakkel! Hvorfor er det lige, at det skal ramme lige tilbage i hovedet på en, når man lige synes, det hele gik så godt, og man var helt i balance? Øv! Men det der virker den ene dag, virker ikke altid den anden dag, desværre. Det kender jeg alt for godt. Heldigvis er der som regel altid et eller andet, der virker til sidst :)
Håber bogen får dig op i gear igen!

Lea 18. marts 2014 kl. 12:31

Sådan en sur mandag havde jeg også. Dog ikke med afløbsrens, men bare med grundsurhed. Min kur hed en tur på Frederiksberg Børnebibliotek med begejstret treårig. Håber, din kur hjalp!

Skriv en kommentar