Mandag den 18. november

af Anna Skyggebjerg den 18. november 2013

Introvert udkommer snart udenfor EU…

Jep. Introvert skal oversættes til norsk. Jeg er meget glad og stolt. Og der er mennesker, som fortjener TAK:

TAK til Rosinante, mit forlag, som har bakket maksimalt op om bogen fra den kun var en tanke – og som har forhandlet med det norske forlag. 

TAK til alle jer, som har gjort bogen til en succes. Uden jeres  opbakning, er det slet ikke sikkert, nordmændene ville have fået øje på en dansk bog med balloner udenpå.

{ 11 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

AnjaS 18. november 2013 kl. 16:06

Sejt – tillykke :-)

Randi 18. november 2013 kl. 16:23

Hvor er det godt! Det er en vigtig bog – der gik mere end én prås op for mig, da jeg læste den!

Jette V 18. november 2013 kl. 17:03

Kære Anna,
Jeg har i mit 47-årige liv altid været en af dem, der gik for at være extrovert (og troede det også selv), men har det senest års tid haft et ekstremt behov for at sidde i min sofa og tænke over tingene, og hvis verden bare ville passe sig selv, så skulle jeg nok også passe mig selv… Så fik jeg lidt af en aha-oplevelse på din side forleden – jeg var inde for at smugkigge på din bog, og alle de spørgsmål du stiller, kunne jeg svare ja til…. Det har været en lettelse at finde ud af, at det ikke er mig der er mærkelig (eller ligefrem depressiv), men måske snarere min introverte side der (med alderen…?) er ved at tage over. ‘Sociale tømmermænd’ er SÅ præcist formuleret. Nu har jeg bestilt din bog på biblioteket, og glæder mig til at lære mere :)

Anna Skyggebjerg 18. november 2013 kl. 17:58

Kære Jette,
God læselyst! Håber, der venter flere aha-oplevelser, der får dig til at konkludere, at du er helt ok, som du er.
Kærlig hilsen,
Anna

Paprika 18. november 2013 kl. 19:08

Er bare så glad på dine vegne, men husk at du også har brug for at få fyldt dine egne batterier og du har jo også din pragtfulde familie.
Pas på dig selv og nyd din familie

Anette 18. november 2013 kl. 20:04

Veldig glad for at boken kommer ut i Norge. Har lest den på dansk og vet Norge har noe å se fram til. Takk for mange fine innlegg. Leser bloggen din med stor glede.

Anne 19. november 2013 kl. 10:57

Tillykke med at din bog udkommer i Norge! Jeg har et forslag til hvis den en dag skal genoptrykkes i Danmark. Kunne du måske overveje at ændre forsiden? Jeg har en næsten-voksen søn som kunne have stor gavn af at læse bogen, men forsiden skræmmer ham langt væk – og jeg kan godt se hvad han stejler over. Bogen ser ud som om den er rettet mod piger, og piger alene. Jeg prøver selvfølgelig med de mere saglige argumenter, men det er bare lidt op ad bakke at skulle argumentere igennem de lyserøde balloner… mange tak.

Anna Skyggebjerg 19. november 2013 kl. 12:05

Kære Anne,
Tak for din kommentar til forsiden. Jeg forstår fuldkommen. Min redaktør og jeg har tænkt i lang tid over den forside og i processen forsøgt med mere “kønsneutrale” forsider også. Når vi endte med den forside, som nu er på bogen, var det på baggrund af en afvejning af forskellige hensyn. Og her kom det faktum, at vi selv elsker den forside og at 95% af køberne er kvinder, altså til at veje tungest. Men det er klart, at helt optimalt er det ikke… Jeg beklager.

Lotte 20. november 2013 kl. 17:40

Hej Anna, og tillykke med den velfortjente succes. Hvad med at have to forsider til e-bogsversionen? Det har du måske allerede – jeg har ikke tjekket :-)

Kitt 20. november 2013 kl. 20:00

Hvor er det dog fedt og hvor har du fortjent det – kæmpe tillykke med successen!

Lene D. Møller 1. december 2013 kl. 21:29

Har også læst din bog med stor fornøjelse og netop lånt den til min svigermor, som også ser frem til at læse den :-)

På facebook faldt jeg over dette link, som jeg tænkte, at du og andre måske også ville finde interessant. Kan i hvert fald genkende det fra mig selv og postede det på min facebookprofil, især efter at jeg er blevet bebrejdet at melde afbud til arbejdsjulefrokosten – men ja energien var ikke til det. havde brug for alenetid og det har jeg lært at respektere og det må andre så også lære, at jeg har behov for. Tak for denne bog, som netop gav mig inspirationen til at sige stop og respektere min skrive- og alene tid mere end jeg gjorde før. tror på, at når jeg selv respektere det og er åben omkring det, så vil det også bane vejen for at andre respektere det.

http://themetapicture.com/how-to-interact-with-the-introverted/

Skriv en kommentar