Mandag den 21. november

af Anna Skyggebjerg den 21. november 2011

Der er ikke noget som helst, der gør en forfatter så tindrende lykkelig, som positive tilbagemeldinger fra læserne. Jeg skriver jo ikke bøger for min egen skyld, men for at gøre mødre glade. For at gøre en forskel i mødres liv.

Så lad mig lige få lov at dele disse ord fra Marianne om  Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor:

Og så vil jeg også gerne sige tak for endnu en fantastisk bog fra din hånd! Jeg bestilte den straks, downloadede den på min ipad og tog den med i seng, da børnene endelig lå i deres. Og selvom jeg løb igennem den – skulle have det hele med! – så nød jeg den og føler nu en indre glæde ved at kunne tage den frem og læse lidt hist og pist, når jeg har brug for det – nøjagtig som med dine andre bøger.

Specielt slog det mig, hvor virksom den enkle form er. Den repetitive formular – “Da jeg besluttede…” – har noget messende over sig, som gør den næsten meditativ. Det slog mig også, hvor ramt, jeg følte mig – selvom man kunne tro, at netop formen gjorde bogen meget personlig og individuel. TAK! 

Da jeg besluttede, at jeg er en god nok mor

 

Køb bogen for 35 kr.  lige her, hvor du også kan læse de første sider gratis, inden du beslutter dig.

PS: Køb den engelske udgave til dine veninder ude i verden. Det er en super  julegave. 

 

 

Skriv en kommentar