Mandag den 22. oktober

af Anna Skyggebjerg den 22. oktober 2012

Børnene og jeg er jo alene hjemme i disse dage. Jeg holder meget af at være alene. Og jeg holder meget af den mand, som giver mig plads til det.  Hvor passende er det derfor ikke, at jeg er faldet over Ida Jessens bog “Ramt af ingenting”, som handler om et kærlighedsforhold og indeholder de fineste betragtninger. Blandt andet denne:

“Jeg har ikke brug for dig,” svarede du, og dér gik det op for mig, at jeg kunne holde dig ud, og at jeg, engang når alle vridninger og vrikninger og forelskelsens indfedtninger var slidt af, ville elske dig helt ind til din selvstændige sjæls kærne, fordi jeg sammen med dig for evigt kunne være fri.

PS: En noget mere konkret vej til frihed og plads…. kan du læse lige her på bloggen “Selvvalgt singlemor til donorbarn”, hvor jeg gæsteblogger idag. De bad mig fortælle om den ene ting, som har givet mig aller mest frihed og plads og tid med børnene i en travl hverdag. Den ene ting, som betød en revolution i min hverdag. Og det er MEGET konkret. Det handler nemlig om at have mad i fryseren. 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Balanse 27. oktober 2012 kl. 22:06

Takk for et fint boktips, og gjesteblogginnlegget var veldig bra. Det rådet vil jeg bruke når jeg får barn :)

Skriv en kommentar