Mandag den 23. maj

af Anna Skyggebjerg den 23. maj 2011

Jeg er tilbage fra hotelværelset. Jeg var væk hjemmefra i under to døgn. Og kunne være cyklet hjem på 15 minutter. Alligevel føles det i dag som om, jeg har gjort en rejse til en fjern oase.

Her er “Hele 3 ting”, jeg vil tage med mig fra denne weekend:

1:

Jeg elsker hotelværelser, så  jeg vil skabe “hotelstemning” i det hjørne af soveværelset, hvor mit skrivebord står. (Det bliver en sjov proces!)

2:

Jeg vil have et af de skilte, man hænger på sin hoteldør, når man ikke vil forstyrres. Og jeg vil lære min familie at respektere det.

3:

Jeg vil finde ting til min Nødhjælpskasse, der kan give mig fornemmelsen af hotel-forkælelse.  (Det bliver også en sjov proces!)

PS: Se lige denne fantastiske blomst. Det er da “Zen in a box”

Det ville hjælpe gevadigt på luxus-hotel stemningen, hvis der altid stod sådan en fantastisk blomst i mit vindue. Men det gør der altså kun i dag. Jeg har fået den af  Liselotte Vejborg, som jeg har holdt møde med i dag. Vi har besluttet at holde en work-shop sammen til september. MEGET mere følger senere.

 

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Maria 23. maj 2011 kl. 22:59

Velkommen hjem…
Dejligt at du vil skabe hotelstemning – hmm måske jeg også prøve at skabe mere uhmm effekt i mit soveværelse.
Og så vil jeg glæde mig til at høre mere om jeres workshop.

Lea 24. maj 2011 kl. 08:51

Jeg vil også meeeget gerne høre mere om den workshop!

Liselotte Vejborg 24. maj 2011 kl. 12:21

Anna, en kvinde som dig fortjener jo kun det absolut bedste – og når jeg bliver stinkende rig, vil jeg med jævne mellemrum sende dig en lille æske med zen … ;-)

Skriv en kommentar