Mandag den 24. oktober

af Anna Skyggebjerg den 24. oktober 2011

Gik den efterårsferie ikke lovlig hurtigt? Jeg synes da lige, den er begyndt.  Og med et udtrykt ønske om at trække den i langdrag og forsage Projekter og al deres væsen. 

Nå ja, vi havde måske alligevel nogle små projekter. Faktisk  var der “Hele 3 ting”, som vi gerne ville lære den 10-årige, nu der var tid til det:

1: Han skulle lære at finde ind til Magasin ved at tage bussen til Metroen – og derfra køre de fire stop til Kongens Nytorv. Lad mig bare sige det sådan, at hvis ikke hans far havde været med som bagstopper, ville vi i dag lede efter Jacob i Skåne og omegn.

2: Han skulle lære at omregne brøker til decimaltal. Det blev han så forvirret over, at han flere gange  påstod, der går fire øre på en krone.

3: Han skulle til en vanvittig dygtig psykiater og kureres for sin angst for selv meget små edderkopper. Psykiateren er hans far – og han havde ikke heldet med sig. Faktisk endte konsultationen, hvor den begyndte: Jacob tør kun fange edderkopper med lasso. Selvom han indrømmer, at statistikken ikke helt er på hans side.

Til gengæld for de ting, vi ikke fik lært Jacob, fik han lært mig noget langt vigtigere. Noget, jeg vist egentlig godt vidste, men bliver ved med at glemme:

“You should never have expectations for other people. Just be kind to them”

(Trungpa Rinpoche, buddhistisk lærer)

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise Klinge Nielsen 24. oktober 2011 kl. 22:04

Efterårsferien har ikke været for lang. For jeg kunne ikke undvære et indlæg fra dig en dag længere.
Jeg er nemlig afhængig af to ting – Annas blog og så te.

Sissel 25. oktober 2011 kl. 06:18

Helt enig med dig Louise!

Anna Skyggebjerg 25. oktober 2011 kl. 14:06

Åh, I to… TAK!!!

Skriv en kommentar