Mandag den 25. juni

af Anna Skyggebjerg den 25. juni 2012

Man kigger ud ad vinduet, skal lige til at sige noget i retning af hmprff – men kommer så i tanker om dette citat af Maya Angelou:

I have learned, that you can tell a lot about a person from the way she handles these three things: a rainy day, lost luggage, and tangled Christmas tree lights

Jeg ved, hvor hun vil hen med den sætning! Så jeg siger bare ikke en lyd. Jeg nøjes med at konstatere, at det har regnet hele dagen. Og selvfølgelig fokuserer jeg på den pæne side af regn og siger, at hvis jeg skrev haiku, ville jeg skrive et om de der faldne rosenblade og regn på bænken.  Stik den, Ms Angelou!

PS: Faktisk var der Zen-fyldt regnvejrnydning i eftermiddags. Jacob var uendeligt træt efter at have bekæmpet orker hele weekenden. Så vi satte os i altandøren, lyttede til regnen og så skyerne fare hen over himlen. Hånd i hånd, uden et ord. Jeg tror, det hjalp lidt. Og så gik vi ind til vores bog og tog tæpper om, fordi det er så pisse koldt  hyggeligt.

{ 3 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Louise T. 26. juni 2012 kl. 08:52

Lige præcis sådan skal en regnvejrsdag tilbringes – sammen, indendøre og putte hyggeligt :-)
Heldigvis blev vores mandag til tørvejr om eftermiddagen, så aftenen blev tilbragt på mountainbikes i skoven – alle 4 :-D

Liselotte Vejborg 26. juni 2012 kl. 09:53

Ha ha ha – you’re priceless! :-D

Camilla L. 29. juni 2012 kl. 22:41

Tak Anna! :-)
Når jeg nogen gange synker ned i det der “hvor-er-jeg-dog-bare-en-virkelig-dårlig-dårlig-dårlig-mor” sorte, sorte hul!
Så ved jeg bare, at jeg altid kan regne med lidt hjælp fra dine ord og dig til at finde vejen op igen.

For ærligt, jeg bliver nærmest aldrig slået ud af hverken regnvejr (jeg elsker regn!) eller mistet bagage (sålænge, jeg ved den kommer retur – men har så heller ikke prøvet andet) og en filtret julelyskæde kan bare komme an. Jeg skal nok få den viklet fra hinanden igen – med sindighed og tålmodighed – og forresten slår julelys på ingen måde filtrede, tynde dragesnore ;-)

Hmmm… Det satte lige nogle ting i perspektiv – om mig ;-)

Tak <3

Skriv en kommentar