Mandag den 25. maj

af Anna Skyggebjerg den 25. maj 2009

Måske har du læst denne blog og tænkt, “Kan man vinde noget?”

Svaret er: JA!

I dag kan du vinde et signeret eksemplar af  “Zen for mødre”.

Alt hvad du skal gøre, er, at skrive en kommentar, så trækker jeg lod blandt dem alle på fredag. Hvis du er den heldige, får du  – vupti! – Zen med posten.  Og med den også min personlige garanti for, at du vil finde masser af helt enkle ritualer, som vil give dig og dine børn åndehuller med ro og fordybelse.  Ingen hokus pokus – kun common Zense!

Kærlige hilsner,

Anna

{ 65 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Julie 25. maj 2009 kl. 14:23

Det vil jeg gerne deltage i!
Tak for dine berigende og optimistiske ord.

/Julie

Nina 25. maj 2009 kl. 15:10

Hej Anna
Tusinde tak for en fantatisk bog og blog. Selvom jeg allerede har læst bogen vil jeg meget gerne vinde et eksemplar, for jeg kender mere end en mor som jeg ville kunne berige med din bog. Din bog ligger fast på mit natbord til daglig påminding om at finde ro i nuet og nyde livet.
Endnu engang tak!
Kh. Nina

Lisbeth 25. maj 2009 kl. 16:09

En bog, der kan minde mig om at nyde nuet og have min sjæl med i det jeg laver, er altid velkommen.
Om 9 uger starter jeg på arbejde efter godt et års barselsorlov. Jeg ved jeg får travlt med en familie, der består af 2 børn og 2 butikschefer. Men jeg ved også at hvis jeg husker at nyde nuet – zen – så har jeg overskud til en masse.

Henriette 25. maj 2009 kl. 17:04

Sikke et godt tilbud! Jeg læser dagligt din blog efter min søster fandt dig. Hun har med stor glæde læst din bog og forslået mig, at jeg (som nybagt mor) gør det samme. Det vil jeg gøre. Din bog lyder helt fantastisk, den har virkelig været øjenåbende for min søster.

Iben 25. maj 2009 kl. 17:42

Det kan man ikke sige nej til at prøve :-) . Har hørt om den – og lyder bestemt som én, jeg skal læse!

Karina 25. maj 2009 kl. 18:39

Måske er det lidt snyd, når nu jeg har bogen på hylden, men jeg kunne super godt tænke mig at have en signeret én af slagsen, så…
Til gengæld lover jeg, at hvis jeg er den heldige, giver jeg mit eget eksemplar væk til en mor som vil nyde godt af den fantastiske bog :o )

Karina

Klarskov 25. maj 2009 kl. 18:42

Hej Anna.

Er lige begyndt at læse din blog efter Julia Lahme anbefalede den på det kraftigste. Og hun har ret: Din blog er rigtig god og tankevækkende, og jeg bliver altid så glad, når jeg har læst om hverdagens små åndehuller. Som jeg for tiden savner. I den grad. Sover nemlig ikke meget i denne tid, da jeg har en lille datter på 5 måneder, som lagde ud med kolik og nu bare synes, at søvn er noget overvurderet noget. Mine batterier er flade og kunne derfor virkelig godt bruge lidt zen at få overskud på.

Så jeg krydser fingre og håber, at din bog finder vej til mig.

KH

Mette 25. maj 2009 kl. 20:06

Jeg har også kun hørt godt om din bog og er sikker på, at jeg skal have læst den – også selv om jeg måske ikke vinder den her. Nu forsøger jeg så bare :)

susanne 25. maj 2009 kl. 20:07

Kære Anna
Er ledt herover af Julia Lahme, hvor du får de bedste anbefalinger med på vejen, så jeg glæder mig til at få lidt mere zen ind i hverdagen.

Sofie 25. maj 2009 kl. 20:09

Hej Anna,
Jeg er også helt med på den konkurrence. Er gravid i 8. måned og eksamenspanisk – og efter i går nat at have rundet fødegangen med besked om blærebetændelse og ro på nu – trænger jeg til noget zen i den grad. Gudskelov var bebsen sund og rask.
Vi er så vant til at leve “lige indtil…..” så kommer der ro på – mig selv allerværst (bare en uge, så er den værste eksamen overstået og SÅ skal der slappes af) og det holder ikke. Jeg vil gerne ændre det – og igen – efter eksamen :-)
Din blog er god inspiration og dejlig læsning. Tak for den.
Mange hilsner Sofie

Trine 25. maj 2009 kl. 20:13

Det er en chance jeg ikke lader gå fra mig… :-)
Tak for en skøn blog!
Kh Trine

Monica 25. maj 2009 kl. 20:27

Åh … giv mig gode råd om zen-tid … er på barsel, skal giftes om mindre end to uger, har en mand med en sprungen akillessene og en svigerfar med kræft på den rigtig grimme måde . Jeg er i den grad brugt og har brug for ro, fordybelse og afslapning. Heldigvis er min søn et pragt-eksemplar, som sover, spiser og griner – for det meste. Men alligevel …. zen er hvad jeg har brug for.

Lizet 25. maj 2009 kl. 20:37

Kære Anna.

Sikke et fuldstændig vidunderligt tilbud.

I min familie har vi i årevis praktiseret det med, at det ikke gør noget vi ikke laver noget – når bare vi gør det godt ;o)

Håber at får en masse ‘yes’ oplevelser, hvis jeg er den heldige vinder ;o)

I øvrigt, god måde, med de der give away, til at få os skabslæsere ud af skabet…

Kh Lizet

Annamette 25. maj 2009 kl. 20:53

Must. Have. Zen. Det er et tilbud, som man ikke skal takke nej til at deltage i. Jeg håber på god karma ved udtrækningen.

Katrine 25. maj 2009 kl. 20:53

Hej Anna
Ovenpå den dag jeg har haft trænger jeg virkelig til noget “Zen for mødre” !!! Og tror egentlig også at mand og barn vil blive svært tilfredse med det ;o)
Tak for en god blog !
kh Katrine

Charlotte 25. maj 2009 kl. 21:08

Hvor lyder det for skøt. Jeg ønsker mig super meget din bog for jeg har hørt såååå meget godt om den :-)

Signe 25. maj 2009 kl. 21:20

Hej Anna. Supercool give-away! Jeg vil også gerne smide et lod i posen. Kunne bestemt godt bruge mere zen, havde lovet mig selv at blive bedre til det, efter jeg havde læst din blog via Julia. Men det glipper lidt af mange grunde, selvom det altid er skønt at læse med hos dig! Tak for en virkelig inspirerende blog.

Mette Marie 25. maj 2009 kl. 21:26

Uha, jeg kunne godt bruge lidt hjælp til at beholde bare nogle små øer af zen i hverdagen med tre vildeog skønne drenge.

Jeg holder af den daglige dosis gratitude reminder, jeg får, når jeg læser din blog, så jeg er her forbi mindst en gang dagligt.

Hanne 25. maj 2009 kl. 21:34

Hej Anna
Hvor skriver du pragtfuldt. Har lige haft en presset dag, selvom jeg stadig er på barsel. Den mindste skreg i en halv time da han skulle i seng og huset roder….. Droppede det hele og satte mig i sofaen med den bærbare. Hygge! Så finder jeg pludselig din blog og nu har jeg læst den hele. Totalt ro i sjælen af at læse det du skriver, måden du skriver på…. vil super, super gerne vinde din bog.
Hanne

Marlene 25. maj 2009 kl. 21:41

Zen moments, yes please… :-)

Kh. Marlene

Caroline 25. maj 2009 kl. 21:53

Jeg er med… Hilsen Caroline

Anne Mette 25. maj 2009 kl. 22:13

Kære Anna

Dig kan jeg helt sikkert lære meget af. Jeg ved jeg har det i mig, zen – jeg har bare så travlt med lige at ordne en ting på min evige to-do liste eller tørre en næse eller læse en bog højt, eller finde den tredje (og vigtigste) sut. Men nogen gange, når jeg opgiver at gøre tingene på den rigtige måde, så er der nærvær og nydelse.
Jeg har sat mig for at læse din bog siden jeg første gang hørte om den, så under alle omstændigheder er det en bog, jeg vil anskaffe mig. Meeen – det vil også være sjovt at vinde en!

Mange hilsner
Anne Mette

Sarah 25. maj 2009 kl. 22:35

Hej Anna

‘Zen for mødre’ er præcis hvad jeg har brug for, men aldrig anede eksisterede. Er ved at komme mig over at have fået stress, en (måske deraf følgende) kronisk, invaliderende sygdom og så – ups! – en skøn lille baby for godt 2 mdr siden. :D
Og hvis hun og jeg skal have mange gode år sammen, har jeg brug for al den hjælp der findes for at blive (endnu) mere zen-agtig.

Fandt din blog i dag via Julia Lahme (som jeg fandt i går via Julie A), men du er nu tilføjet til min blogliste.

Vh. Sarah

Dorte 25. maj 2009 kl. 22:35

Jeg vil også være med ;-)

Maria 25. maj 2009 kl. 22:48

Kære Anna

Fantastisk skøn blog du har, som virkelig gør mig opmærksom på at sætte pris på hverdagens små zen øjeblikke
TAK for det

Kh M

Anne Mette Toft 25. maj 2009 kl. 22:49

I sidste uge nåede en nyhed mig fra min hjemby – en folkeskole veninde var gået bort… uden noget varsel… 41 år gammel. Jeg har kun talt med hende et par gange indenfor de sidste 20 år, så hun var selvsagt ikke en nær ven – men jeg blev alligevel bare så trist. Ens egen dødelighed kommer pludseligt så tæt på.

Endnu en gang bliver man mindet om, hvor dyrebart livet er. Og selvom påmindelserne desværre kommer med jævne mellemrum, glemmer vi det alligevel ind i mellem. Hvor SKAL vi altså bare huske at være glade for hvert eneste sekund, vi er her. At stoppe op og sætte pris på hinanden. Sætte pris på, at manden glemte at slukke lyset udenfor – og at sønnen ikke fik sat cyklen på plads. De er her begge to i dag, de er her lige nu. Og jeg beder til at få de næste 60 år med glemte cykler og tændte lamper. Vi må ikke tage nuet for givet – dét er det letteste i verden at glemme. Hverdagen tager over, og den ene dag tager den anden. Man længes efter næste weekend, næste fridag, næste ferie… i stedet for at glæde sig over dette sekund… lige netop DETTE sekund. Det er ikke noget, vi skal gøre fra i morgen – det er noget, vi skal gøre fra nu af. Jeg siger, helle for nuet!

Det blev lige lidt længere end jeg havde regnet med. Måske jeg misbruger det på min egen blog, nu det er skrevet… ;) Jeg ville egentligt lægge billet ind på din bog. Men måske var det bedre, jeg lod være… jeg fik jo desværre min påmindelse i sidste uge.

Tina Poulsen 25. maj 2009 kl. 22:52

NØJ jeg kunne godt bruge noget zen, her til datterens teenageår :) ;)
Jeg nyder at læse med her hos dig… og jeg tager mig selv i at finde tre gode ting, når jeg ligger i min seng om aftenen, som er GODT!!! Og selvom man synes det har været en dum dag… så er det heldigvis muligt at finde tre af dem!

Pi Andrea 25. maj 2009 kl. 23:13

Har hørt og læst rigtig meget godt om din bog, så den vil jeg da gerne have fingrene i… :o )

Lonni 25. maj 2009 kl. 23:18

Hej Anne,

Jeg forsøger mig allerede med at finde 3 gode ting hver dag, men vil gerne ha’ endnu mere zen i mit liv.
Såååå…. jeg er med :o )

Tak for en berigende blog
Kh. /Lonni

Thomas Laursen 25. maj 2009 kl. 23:34

Hej Anna!
Der skal da mindst én syvogtyvendedel hankøn med i din konkurrence om Zen for mødre, eller hvad? Nå, mit Zen bidrag: Laura kommer hjem efter en lang tur i bilen, kommer ind i stuen, kigger lidt rundt på legetøjet og siger: “Nååh….så skal der leges!”. Så aktivistisk og helt uden sans for Zen (eller?), men i hvert fald med stort Zen potentiale for forældrene. Når man altså lige griber det og ikke – som kun alt for ofte – er adspredt af opstyltet målrettede vigtigheder…

Lotte 26. maj 2009 kl. 00:00

Hej Anne

Jeg har ingen børn, men det er planen at vi vil forsøge at få et par stykker undervejs på vores planlagte jordomsejling, som begynder næste forår. Jeg er overbevist om, at det ikke bliver nogen helt nem ting at sejle med et spædbarn – og derfor ville lidt zen i den gyngende hverdag uden tvivl være en rigtig god ting.
Altså vil jeg, som en forberedelse på den håbede familieforøgelse, mægtig gerne deltage i lodtrækningen.

Mange hilsner
Lotte

Gitte 26. maj 2009 kl. 03:41

Med tvillingedrenge på 3 måneder kunne jeg også godt bruge Zen i rå mængder – hermed et lod. Og en tak for en tankevækkende blog…

Margith 26. maj 2009 kl. 06:34

Hej Anne!
Jeg vil meget gerne deltage i lodtrækningen.
Mange hilsner Margith

Nønne 26. maj 2009 kl. 08:18

Ja, jeg vil så være ærlig at sige, at jeg har så aldrig hørt om dig;) Men at dømme fra de andres kommentarer, så vil et møde med både blog og bog være berigende, så nu er bloggen tilføjet favoritter og postkassen er tømt, så der er plads til nyt;)

Karin 26. maj 2009 kl. 08:22

Hej Anna
Forsøgte faktisk i sidste uge at få fat i din bog, men i min lille by melder den udsolgt fra forlaget, så jeg vil meget gerne vinde din bog.
Jeg er glad for din blog og er meget inspireret af din enkle og fine iagttagelse af de små zen-oplevelser på en dag. Det er noget jeg genkender og du får min opmærksomhed hen på det igen. Det er super. Rigtig god dag og uge til dig og din familie
KH
Karin

susanne tsoskunoglu 26. maj 2009 kl. 08:29

Den konkurrence vil jeg da gerne deltage i – jeg er sikker på at bogen vil gøre sig godt på de græske strande til sommer – og så hedder mine drenge Z akaria – E lias – N icklas, så vi underskriver altid på deres vegne med zen.

Birgitte 26. maj 2009 kl. 08:49

Et tilbud man kun kan sige “ja” til :-)

Med et liv med dine, mine og vores børn kunne vi nok ha’ brug for mere zen i vores hverdag.

Kanon blog. Tak fordi jeg må læse med.

Hilsen
Birgitte.

Louise 26. maj 2009 kl. 09:00

Kære Anna,

Jeg har her til morgen siddet og læst din blog – ikke fra ende til anden – men med spredt fægtning! Du er god til det…af mange grunde.

1.

Det er en sympatisk blog du skriver. Du virker som et ikke særligt vredt menneske og det er rart. Jeg kan selv være temmelig vred ind imellem…:-)

2.

Det er rart, at du har systematiseret dine blogindlæg. 1, 2 og 3. Overskueligt og tilgængeligt.

3.

Det tredie punkt er altid dér, hvor man skal til at tænke dybere, ikke? 1 er nem og lige for, 2 kommer også tit af sig selv – men 3…?
Jeg kan nu godt – jeg har læst din første bog – Super Mor og det ser ud som om, du er kommet meget længere end dengang…? Derfor er jeg spændt på din nye bog…

Rigtig gode hilsner

Louise Boel

Maria 26. maj 2009 kl. 09:22

Hej.

Jeg har smuglæst med herinde ved dig et stykke tid – men endnu aldrig kommenteret.

Jeg vil mægtig gerne være med i lodtrækningen – er siker på bogen er lige noget for mig.

KH Maria.

GravidGrahvad 26. maj 2009 kl. 09:43

Jeg vil også være med!
:)

Pialouise 26. maj 2009 kl. 10:22

Common Zense – det lyder som noget jeg har brug for med 3 børn på 1½, 3½ og 6, som skal afleveres og hentes 3 steder HVER dag.

Tak for dine relevante og nærværende betragtninger her på bloggen.

Mvh. Pialouise

Nanna Helmer 26. maj 2009 kl. 10:26

Sikke et godt tilbud :o ) Jeg har læst meget godt om din bog – blandt andet på Julias blog. Jeg venter selv den første og griber allerede efter alle de hjælpemidler jeg kan få. Jeg var faktisk inde på SAXO i går og lede efter din bog, men de har den ikke endnu – så det ville da være skønt at få fingre i den ad omveje.

VH Nanna

Line 26. maj 2009 kl. 10:27

Ro og fordybelse!? Det vil jeg da MEGET gerne ha mere af :-)
KH Line

Deborah 26. maj 2009 kl. 11:03

Ønsker mig den inderligt til sød veninde, der i den grad kan bruge noget Zen med to små poder :)

mette 26. maj 2009 kl. 11:27

melder mig da lige til, bedre Zen end aldrig ;-)

Rosanna 26. maj 2009 kl. 11:55

Årh… jeg vil vildt gerne vinde, for jeg mangler meget meget tit overblik og overskud i familien. Og det vil din bog kunne bidage med…. fantastisk

Anja 26. maj 2009 kl. 13:28

Ja her er det så MIG der kunne bruge et godt råd, eller et vink med en vognstang og efter at ha stået i kø i et par uger til din bog på biblo så siger jeg COME ON til min egen lille lykkegudinde og melder mig under GIVE AWAY.

Ss Anja

Nønne 26. maj 2009 kl. 13:41

Nu har jeg været gennem hele din blog. Jeg har siddet og stortudet, når jeg har læst om dine særlige øjeblikke, både med familien og med dig selv – det må da være ren zen?- At tude af lykke over andres lykke fordi det minder en om ens egen lykke!

Lene 26. maj 2009 kl. 14:11

Hej Anna,
Hvilken dejlig blog du har :)
Smid venligst også mit navn i hatten, jeg trænger sådan til et spark i retning af fred og ro.
Min søde kæreste har lige foræret mig en hængekøje som jeg håber kan hjælpe på roen, og din bog lyder som det perfekte læsestof til en stille gyngetur.
Tak :)

Rikke 26. maj 2009 kl. 17:12

Hej Anna

Det ville, er jeg sikker på, en fantastisk bog at have. Står på min ønskeseddel, men først fødselsdag i januar, så der er lidt lang tid til…
Jeg har læst din første bog, som jeg fik mange gode råd ud af, skønt jeg ikke er enelig mor, men har en meget hjælpsom mand, som tog vores søn, hver nat de første 3 uger, da jeg var så fysisk og psykisk udmattet efter fødslen.
Vores søn er nu er 8½ måned og tager meget af en, men kan jo ikke lade være med at elske ham, men zen kunne jeg godt bruge noget mere af:-)
Tillykke til den,der vinder bogen, hvis det ikke bliver mig.
Og på forhånd tak for din blog, bøger, positive sind og muligheden for dette.

Rikke

Miss Blue Eyes 26. maj 2009 kl. 19:03

Ih, jeg vil da også gerne være med i lodtrækningen :o ) Nu har jeg hørt så meget godt om bogen og det er faktisk kun mangel på tid (amme, amme, amme, skifte ble, sove lidt og så amme igen) som gør at jeg ikke har anskaffet mig den endnu.

Stine Mia 26. maj 2009 kl. 21:37

Jeg vil også meget gerne være med. Har virkelig brug for lidt zen i hverdagen.

Sanne 26. maj 2009 kl. 21:54

Min søster har lige fået barn nr. 2 og det ville være fedt at give hende “Zen for mødre”. Hun har fortjent den! Og måske kan jeg låne den når jeg en dag får børn.

Hilsen Sanne

Carina 26. maj 2009 kl. 21:56

Jeg vil gerne lære nyt og jeg vil gerne vinde din bog, har hørt så meget godt om den :)

KH
Carina

Hanne 26. maj 2009 kl. 23:52

Jeg vil supergerne deltage i lodtrækningen.
Tak for en berigende og tankevækkende blog:)

Kjer 27. maj 2009 kl. 07:50

Har hørt, at denne bog er fantastisk – så den kunne jeg da super godt tænke mig at få fingrene i.
Tak for en super blog…

Lis 27. maj 2009 kl. 09:26

Uh, zen! Ja, tak – og i rigelige mængder:)

Skøn og klog blog. Tak for det.

Kirsten 27. maj 2009 kl. 09:50

Kære Anna
Jeg vil super gerne give mig selv chancen for at vinde denne skønne bog til at ligge på mit natbord, når jeg om 2 måneder starter arbejde igen efter barsel – og så lige trænger til det mindset-skub, som jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at trænge til. Det zen, som gør at hele hverdagen bare bliver så meget sjovere og lettere, når jeg griber øjeblikket. Og det skub eller pift ved jeg, at denne skønne bog vil kunne give mig – ligesom din hjemmeside gør.
Tusind tak for en skøn hjemmeside!!

Anja Brassing 27. maj 2009 kl. 10:22

Hej Anna.

Tak for en meget givende blog. Jeg gennemgår selv en brydningstid i øjeblikket og bruger meget tid til at finde nye måder at komme ovenpå igen efter brud med mine døtres far og finde mit eget ståsted i hverdagen.
Jeg ville så gerne læse din bog og håber jeg kommer i betragtning til at få den med posten.
Forårshilsner.. fra Anja

Britta 27. maj 2009 kl. 11:29

Den bog kunne jeg da godt tænke mig :-) Hvem kan ikke bruge lidt zen ;-)
Især i denne uge hvor den 4 årige er hjemme med skoldkopper…

Jeg får ikke tænkt på 3 ting hver dag, men din blog har fået mig til at være mere opmærksom på de zen øjeblikke der er. Tusind tak for det!

Mette M 27. maj 2009 kl. 11:32

Kære Anna
Her er mit lod og en stor tak fra hjertet for dine kloge ord.
Kh Mette

Lene Østergaard 27. maj 2009 kl. 15:28

Hej Anna. Jeg vil også meget gerne være med i lodtrækningen om din nye bog. Jeg var til dit foredrag på Ølby bibliotek for nogle måneder siden og købte din bog- supermor- dengang. Fantastisk bog, med så mange gode tips. Jeg skal snart starte på job efter 2 barsler lige efter hinanden og jeg er igang med at fylde min fryser med færdigretter, så jeg s stadig får tid til at hygge med børnene når jeg starter på job… Så tusind tak for tippet om maden i fryseren. Det holder 100. Kærlig hilsen Lene

Helle 27. maj 2009 kl. 18:40

Tak for en dejlig blog med god inspiration :-)

Stine 27. maj 2009 kl. 22:07

Er også ledt “herover” af Julia Lahme ;-) Er netop begyndt på fuldtids arbejde og har 3 børn…gisp…så lidt inspiration til zen stunder kunne vist godt bruges i vores hektiske familieliv :-)

susanne vestergaard 28. maj 2009 kl. 10:41

Zen er …overlevelse med glæde i hektiske hverdage – jeg vil gerne vinde din bog… læste om den i Helse og tænkte, at jeg som mor til hele 9 børn og i dejligt men arbejdsomt forhold med deres far, sikkert godt kan få endnu et par gode ideer til endnu flere zen stunder i vores/min hverdag! Så jeg vil gerne deltage – om det nu kan nås….?

Skriv en kommentar