Mandag den 3. februar

af Anna Skyggebjerg den 3. februar 2014

Foredrag i Odense på torsdag

Jeg bringer en servicemeddelelse: Jeg holder foredrag om at være introvert på torsdag den 6. februar. Det finder sted på Odense Centralbibliotek kl. 18.45. Se mere her.

Elise kommer med og styrer power-pointen, for det foredrag er ved at have udviklet sig til noget af et roadshow med musik og filmklip.

Hvis du er i tvivl, om det er umagen værd at troppe op, så læs eventuelt her og her. Uden at jeg tør love, at du vil gå hjem med samme oplevelse. For man ved aldrig… Det med at være introvert er jo ikke bare noget, jeg siger, jeg er. Så selvom det efterhånden er blevet lidt lettere at træde ud af comfortzonen og op på scenen, så bliver det aldrig for alvor nemt og en given sag, at jeg kan huske, hvad jeg skal sige. 

Jeg håber, vi ses! Kom gerne op og sig hej efter foredraget. Jeg ville være ked af, ikke at få hilst på en bloglæser, når nu chancen er der! Og det er ikke altid, jeg kan kende mennesker, jeg kun har set i lille udgave på FB. Du ville heller ikke kunne kende mig “live”, hvis du kun havde set mit pressebillede, for sådan ser jeg sgutte ud ret ofte… Men jeg bliver jo formelt introduceret, så du næppe er i tvivl på torsdag. 

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Dea 3. februar 2014 kl. 22:59

I like! Måske er jeg at finde deriblandt…
Tak for en dejlig blog :)

Skriv en kommentar