Mandag den 3. januar

af Anna Skyggebjerg den 3. januar 2011

“Hej igen, hverdag!” Med mørke morgener, arbejde, trætte børn og logistik for viderekommende.

Jeg elsker hverdagen. Men jeg skal fortsat øve mig i den. Jeg skal huske at trække vejret og “keep it simple” og ikke lade mig blæse omkuld. I sær på en “mandag den 3. januar”. Jeg  skal huske Lakha Lamas ord:

Life is simple,

if we don’t make it

complicated.

I dag har jeg nydt disse “Hele 3 ting”. Helt enkle:

1: Perlehyacinter på bordet

2: At gå tur til Super Bæstet med Søren i hånden. Godtnok med så store luffer på, at jeg ikke kunne mærke hans hånd. Men jeg vidste, den var der.

3: At putte Jacob. Der gives intet bedre end at ligge der i mørket, tæt sammenslyngede, og høre ham fortælle om glæden ved Lego, brunkager og Zen.  (Han havde faktisk sagt, at han mente, han nok blev for stor til at blive puttet, når han fyldte 10 år, hvilket var for 3 uger siden. Men han har heldigvis ombestemt sig.)

{ 2 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Gisela 4. januar 2011 kl. 08:56

Uh ja.. børn, der stadig vil puttes, selvom de egentlig er for store til det – skøønt..
Min 15-årige datter kom snigende ind i min seng og krøb under min dyne nytårsmorgen. Hun havde holdt nytårsfest, og hun havde så mange overnattende gæster, at der vist var temmelig proppet i hendes egen dobbeltseng. Jeg kan næsten ikke huske, hvornår hun sidst har villet ligge så tæt med mig under én dyne. Og for mig var det ikke mindre skønt bare fordi, hun var tvunget af omstændighederne..
Selvom jeg egentlig selv var vågen og ikke kunne sove mere, måtte jeg bare blive liggende lidt med armen om hende og nyde det!

Anja 4. januar 2011 kl. 10:38

man er aldrig for gammel til at blive puttet hehe. Hvor lyder det hyggeligt. Ja hverdagen er en øvelse, men inspireret af dig Anna øver jeg mig videre :-)

Skriv en kommentar