Mandag den 30. august

af Anna Skyggebjerg den 30. august 2010

1

I dag har været en af den slags dage, hvor det har været svært at få alle familiemedlemmer til at stå stille samtidigt. Søren arbejdede længe, Jacob skulle til badminton, Elise til ridning – og jeg var den Family Manager, der fik det hele til at klappe.  Vi har været i en centrifuge.

På sådanne dage er det ekstra vigtigt at der er én, som på et tidspunkt insisterer på, at NU stopper vi den centrifuge,  sætter os ned sammen og trækker vejret. Skaber et stille ritual. Og heldigvis skal der ikke så meget til. Vi klarede det med stearinlys, ost og vindruer. En lille indsats, var det. Men det gjorde en forskel. For ritualer skaber sammenhæng, uanset hvor tilsyneladende små de er.

2

Ham, min meget lille dreng, som forleden ikke kunne lave en kop te, han kælede i dag med naboens nye kattekilling og annoncerede derefter, at  “den er ganske kælen”.

3

Og hende min meget store datter, der lige har besluttet sig for at skulle et år på high school i USA til  sommer, hun klædte sig i dag ud som indianer, for sådan vil hun fotograferes på skolefotoet i morgen.

Jeg elsker, at de er store og små på samme tid!

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Louise Klinge Nielsen 30. august 2010 kl. 22:56

Hold k… hvor ser hun godt ud. Så sejt Elise. En sand Pocahontas der vil drage udover de vilde vidder. Sikke spændende, og hvor er det et modent og fantastisk valg.
Knus fra Louise

Skriv en kommentar