Mandag den 8. februar

af Anna Skyggebjerg den 8. februar 2010

I dag er jeg taknemmelig for

1: Min familie

2: Mine venner

3: Min motionsmaskine, som har forhindret mig i at gå ned på gaden og give en vasker til en hvilken som helst forbipasserende.

PS

Besked til Skæbnen, hvis du læser med: Som du ved, fik jeg i dag en mail fra forlaget. De vil ikke udgive min nye bog, fordi de mener, den ikke vil få nok læsere. Efter jeg fik den mail, spillede jeg Yatzy med Jacob. Som du ved fik jeg 313 point. 313 point! Så mange har jeg aldrig før fået. Og så mange får jeg garanteret aldrig igen. Jeg fik (som du ved) både bonus og Yatzy (endda to gange, faktisk næsten tre). Var det for at trøste mig? Hvis det var, så vil jeg bare lige sige, at jeg hellere ville have tabt i Yatzy. Jeg ville med glæde have givet afkald på både bonus og Yatzy. Jeg ville have streget Chancen, hvis det skulle være. Hvis bare jeg i stedet kunne have fået min bog udgivet.  Nu er det sagt. For the record. Og af hensyn til næste gang.

Hilsen Anna

{ 13 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Gisela 8. februar 2010 kl. 21:01

Øv, øv, øv… I mit næste liv vil jeg være forlægger (om sommeren, for om vinteren skal jeg jo være bjørn), og så vil jeg udgive dine skønne skriverier. Og når et andet forlag lige om lidt vælger at udgive din nye bog, så er jeg den første, der køber den.
De kærligste hilsner,
Gisela.

PS. Skæbnen er dog en pudsig størrelse!!

Caroline C 8. februar 2010 kl. 21:13

Argh, Anna’s skæbne, hvad har du gang i?! Der må simpelthen være en forklaring, som giver mening senere hen… Den kommer på gaden senere. Det er jeg sikker på. Og når den gør, så køber jeg også den.

FruGosch 8. februar 2010 kl. 21:47

Kære Anna
Hvis Gisela er den første, der køber din nye bog, NÅR den ER udgivet, og Caroline C er den anden, så er jeg den tredje.
Jeg har lige givet en rigtig god veninde din “Super Mor”, og hun blev så glad, at hun græd rørte tårer.

Jeg vil IKKE sige: Tør øjnene og tag en kik…..pebernød! Men alligevel….når Skæbnen går en imod, så bliver man nogle gange nødt til at fokusere på det positive i ens liv, som eksempelvis en pebernød-bagende-datter…..MEN derfor må man jo godt være ked af det….Og det kan jeg godt forstå, at du er lige nu.

Min egen skæbne har budt mig det, at jeg netop er blevet fyret, æv, av og snøft. Og jeg æder “kiks” i lange baner…..MEN måske er der nogen gange en mening i tingene, som bare først viser sig senere. Måske er der et andet forlag, som vil være bedre at få bogen udgivet hos….Det MÅ der være. Hvordan kan du mon gøre reklame for den….du vil helt sikkert lyse op i MorgenTv eller lignende. Jeg hepper i hvert fald på dig…!

Hallo derude: FORLAG!! Forlæggere!!! Reklamefolk, andre med magt og hjerte og fingeren på pulsen: Vi er faktisk nogle, der SKRIGER efter Anna Skyggebjergs næste bog!

Kh R

FruGosch 8. februar 2010 kl. 21:56

Og undskyld Anna, at jeg nævner det med at være taknemmelig for sin familie eksempelvis. Det ved jeg godt, at du er. Det skriver du jo også. Og det ligner dig at være det.

Måske jeg lige mindede mig selv om det. At det vigtigste er ens familie, deres og eget helbred. Og kærligheden. Størst af alt er kærligheden.

Knus og krydsede fingre herfra!!

Gitte 8. februar 2010 kl. 22:49

Verden er fuld af forlag og måske skal din bog blot skal finde det forlag der svinger optimalt ZEN`skt med den. Senere kan du se hele sammenhængen :D

Dorte 8. februar 2010 kl. 22:56

Kære Anne

Jeg er ikke i tvivl om, at der vil komme atter en skøn, smuk og nærværende bog fra din hånd, jeg glæder mig allerede.

Kærlige tanker
Dorte, en fan

Dorte 9. februar 2010 kl. 07:59

Kære Anna
Det kan jeg godt forstå du er ked af, vred over og sikkert alt mulig andet!
Jeg tror på, at den kommer ud på den ene eller anden måde på et andet tidspunkt.
Kh

Anne 9. februar 2010 kl. 11:08

Hej Anna

Husk: Et afslag betyder bare, at dette bestemte forlag ikke tror, at de kan skabe et stort salg af din bog. Det har intet – absolut intet – med bogens kvalitet at gøre.

Et forlag er en forretning, og de fleste forlag er meget optaget af et tjene penge. Men: Der findes mange forretninger i verden ligesom der findes mange forlag i verden!

Du kunne jo overveje at sende dit manus til et andet forlag. Bare en tanke:-)

Margith 9. februar 2010 kl. 11:09

Hvor er jeg ked af det på dine vegne.
Engang fik jeg dette ordsprog af en veninde “når 1 dør lukkes, åbnes 100 andre”
Knus

Julie 9. februar 2010 kl. 17:57

Kæreste Anna,

Ville elske at læse din nye bog. Hvad med at udgive den som e-bog hvis der ikke er succes hos forlæggeren? Jeg vil gerne hjælpe med layout og at få alting i stand hvis du får brug for det – som en tjeneste til den skønneste forfatter. Der er noget magisk ved at sidde med en printet bog, men hvis alternativet er at verden går glip af dine fantastiske skrive-evner, så tænker jeg at en e-bog måske er vejen frem. Som folk da selv kan printe. Ellers er der nok en masse forlag du ikke har været hos endnu, som kan sige ja :-)

Kærlige hilsener,

Julie

Anna Skyggebjerg 9. februar 2010 kl. 23:52

Altså, jeg har de sødeste læsere i hele blogosfæren! Tusind, tusind tak for opbakning.
Jeg har på grund af jer besluttet ikke at give op. Nu skal der prøves nye muligheder. Og det der med e-bog til distribution over bloggen, er i den grad i mine tanker. Så Julie, jeg vender måske tilbage og tager imod din storhed.
Kærligst,
Anna

Det Lille Spørgsmål 13. februar 2010 kl. 10:47

Jaaah, e-bog – det stemmer jeg også for:) Vil nødigt gå glip af guldkornene.

Kh
Lykke

Tina 17. februar 2010 kl. 13:26

ÆVVVVV!!! Havde glædet mig sådan til at læse den!!
Tror din skæbne må “om-skæbne” lidt ;-)
Blev ved med at sende den til nye forlag. Det skal nok lykkes!
Og hvis ikke, så gør som med den anden bog – få den ind på bibliotekerne!
Man kan også selv (betale for at få) udgive(t) sin egen bog har jeg læst.
Der er i hvert fald flere muligheder – don’t give up!

Give ‘em hell,

Tina

Skriv en kommentar