Mandag den 8. juni

af Anna Skyggebjerg den 8. juni 2015

Nyt website for introverte 

Susan Cain kender du sandsynligvis som forfatteren til introvertes bibel, Quiet. The power of introverts in a world that can’t stop talking.

Nu har hun lanceret et nyt website, der hedder Quiet Revolution. Det er fyldt med artikler om introversion i alle aspekter af livet: på jobbet, i familien, i det sociale liv.

Der er mange, mange timers interessant læsning! Jeg er i fuld sving, og linker sikkert fremover til det bedste jeg finder. Men begynd endelig selv at læse!

Apropos: Jeg læste forleden et interview med Nikoline Werdelin, tegner, dramatiker og instruktør. Jeg skal ikke kunne sige, om hun er introvert, men hun havde i hvert fald en vidunderligt introvert-egnet tilgang til de lange familiefester, som de fleste introverte synes er … well, lovligt lange. Hun bliver spurgt, hvad hun synes, livet er for kort til, og svarer:

“Lange familiefester- jeg har ikke tålmodighed til dem. Hvis jeg bliver inviteret til et bryllup – kirke, reception og middag – så spørger jeg, hvor de helst vil have mig. De får mig ikke til det hele.”

Klaustrofobisk illustration. Sakset fra Quiet Revolution

Skriv en kommentar