Onsdag den 1. august

af Anna Skyggebjerg den 1. august 2012

Vil nogen venligst forklare mig, hvordan det pludselig er blevet 1. august, hvordan jeg pludselig er blevet 50 – og hvordan Elise pludselig er blevet så stor, at hun har fået kæreste?

Mødre ved egentlig godt, at tiden udvikler sig i spring: Den ene dag vikler man et svøb om en baby og kort tid senere står samme baby og flasher et knallertkørekort. Men alligevel… Denne sommer har været ét kæmpe kvantespring! 

Jeg ville gerne bede tiden om at sætte tempoet ned. Men erfaringen er, at det ikke kommer til at ske. Den eneste farbare vej er accept, så det øver jeg mig i: At acceptere det, som er, også selvom jeg ikke helt forstår det.

 

If you understand, things are just as they are;

If you do not understand, things are just as they are.

(Zen-ordsprog)

Heldigvis er der ting, som er fuldkommen, som de plejer. For eksempel at hortensiaer blomstrer om sommeren og at Pelspølsen lægger sig i skyggen under bænken og pynter: 

{ 6 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Laila 1. august 2012 kl. 18:25

Kære Anna, hjertelig tillykke med de 50 år. Og dejligt du er tilbage på bloggen, håber selvfølgelig at du havde en vidunderlig ferie, men du skal vide at jeg har bestemt savnet at læse din blog og især dine moments of Zen :)
Kærligst Laila

Sissel 1. august 2012 kl. 18:48

Jubiiiiii du er tilbage! Også et stort tillykke fra mig!
Selv om jeg har været godt klar over at bloggen har holdt sommerferie, har jeg klikket mig ind en del gange de sidste uger. Bare det at se siden og læse tidligere indlæg får min puls ned og jeg husker at trække vejret… My way to zen! ;-)

Laura 1. august 2012 kl. 21:15

Søde Anna. Tillykke med livet, sommeren, datteren og det flotte rene X. Godt at ha dig tilbage. Sweets/Laura

Gitte 2. august 2012 kl. 15:59

Har hørt at den kloge Tina Fey siger “at have børn er de længste dage og de korteste år…”

Inge 2. august 2012 kl. 16:46

Kære Anna – dejligt at have dig tilbage, du har været savnet. Tillykke med de 50 år! Jeg bliver selv 50 i år, og trøster mig gerne med at jeg jo ikke er den eneste ; ) Jeg kan også godt lide at tænke på en kvinde som, da hun blev 80 år erklærede, at de forestående 10 år skulle være de bedste år i hendes liv! Sagt af en sprudlende og erergisk Louise Hay mens hun spankulernede frem og tilbage på en scene og underholdt 100-vis af mennesker. Dejligt at tænke på, ikke?

Anna Skyggebjerg 2. august 2012 kl. 18:32

Kære alle, TAK for jeres fødselsdagshilsner! I dette lukkede forum kan jeg jo godt indrømme, at det ikke var en dag, jeg ligefrem havde set frem til – så jo, det er godt at forestille sig, at være lidt Loise Hay-agtig (og også gerne lidt Tina Fey-agtig!).

Skriv en kommentar