Onsdag den 10. juni

af Anna Skyggebjerg den 10. juni 2015

Kære Kokset omkring Kærligheden….

I dag har jeg svaret på et brev fra en kvinde, jeg ikke kender. Hun har skrevet til mig efter at have læst noget af Kærlig hilsen Anna. Hun skriver, at hun gerne ville lære at give slip på en mand, der ikke er god for hende: “Ved du hvad man skal gøre?”

Det blev et langt svar, som i sin essens var noget i den her retning:

 Nej, jeg ved ikke med sikkerhed, hvad man skal gøre. Men her er, hvad jeg tror: Jeg tror ikke, du kan “lære at give slip på ham.” At give slip er noget, du gør. Det er en beslutning, du træffer. Man lærer mod af at gøre modige ting. Man lærer at træffe kloge beslutninger ved at træffe kloge beslutninger; ved at lytte til sig selv, når den indre stemme siger det, som din indre stemme siger: At du ikke skal have den mand.

Hvis jeg havde været digteren Maya Angelou, havde jeg nok kunnet sige det enklere. For det er hende, som har sagt disse vise ord: When people show you who they are, believe them.

PS: Og derudover har jeg foretaget en million overspringshandlinger. Læst bøger (sluttet én, begyndt på en ny). Kigget på chokoladeblomsten. Og sagt “Nåe, lille skat” til Asger. Det kan der altså gå lang tid med.

{ 1 … læs den nedenunder eller skriv en }

Vibeke 11. juni 2015 kl. 23:03

wow….. kloge ord .. af både du og Angelou!
Den eneste man kan ændre på… er sig selv… ved at ændre holdning.. tænke nye/andre tanker… og hvis han ikke er god for hende… er mit bud, at hun må arbejde på at elske sig selv højt nok.. til at give slip…til at synes, at hun fortjener bedre!!!

P.S. Asger er bare yndig :) og hvilken vidunderlig oase du har der til ren nydelse! :)

Skriv en kommentar