Onsdag den 12. november

af Anna Skyggebjerg den 12. november 2014

Ud at køre med de skøre….

I går kørte jeg i taxa. Hver gang, jeg gør det, får jeg en masse betroelser foræret. Jeg tror, det måske skyldes mine slatne bryster min introverthed. Så igår var ingen undtagelse: Jeg fik mange ting at vide, herunder noget om mælk. Både komælk og modermælk. Om sidstnævnte fortalte chaufføren, at når kvinder føder drenge, er mælken tyk. Når kvinder føder piger, er mælken tynd. Og mht komælk, må man aldrig give piger sødmælk, kun letmælk. Drenge, derimod, skal have sødmælk.

Så vendte han sig om og sagde til mig, “Det er 100%!”

Og der sad jeg med mine slatne bryster og kvidrede noget i retning af “Der kan man bare se. Næ, det siger du ikke. Tænk, det vidste jeg slet ikke.” For jeg er så bange for at være uvenlig, at jeg ikke kan få mig til at sige det eneste rigtige, som er noget i retning af, “Det der tror jeg ikke rigtigt kan passe. Det er der vist ikke videnskabeligt belæg for.” Subsidiært: “Ti nu bare stille med det pjat og kør mig og mine bryster til Valby, tak.” Så ville han have tænkt, jeg var en sur dame. Hvortil den modne dame ville trække på skuldrene og tænke, “Can’t winn them all.”

Men jeg er ikke nogen moden dame endnu. Det er en proces, jeg tager i flere tempi. Begyndende med brysterne.

Godt, jeg senere på dagen fik en helt anderledes køretur…. Jeg kørte Landrover og Jaguar med Christina Wedel. Toppen var en tur i en Jaguar F-type capriolet. Sådan én, der har 500 heste og koster 2,2 millioner og har en motorlyd, når den accelererer, der får alle andre biler til at lyde som noget af Lego Duplo. Jeg var iført tophue og skreg af fryd. Så moden er jeg nemlig.

{ 5 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Jess 12. november 2014 kl. 19:42

Du er SÅ morsom!! Jeg er virkelig godt underholdt :)

Kirsten 12. november 2014 kl. 21:25

Enig , god humor og velformuleret tillige med ;-)

Anja 13. november 2014 kl. 18:40

Hvis jeg skal vælge mellem disse udsagn:
” … når kvinder føder drenge, er mælken tyk. Når kvinder føder piger, er mælken tynd. Og mht komælk, må man aldrig give piger sødmælk, kun letmælk. Drenge, derimod, skal have sødmælk … ”

Og det fra forleden om den forunderlige sammenhæng mellem slatne bryster og introversion – så stemmer jeg nu alligevel på førstnævnte som mest troværdigt ;-)

(Gad vide, i øvrigt, hvordan mænd så kommer af med deres introversion? … Nej bare rolig, jeg skal nok lade være med at nævne muligheder!)

Herligt indlæg :-)

Anette Kristine Poulsen 16. november 2014 kl. 21:06

Hahaha, Anna. Åh, jeg kender de taxature (og brysterne). Jeg trækker altid abejdskortet og undskylder mig med vigtige beskeder, der må lyttes til på mobilen. Heller ikke pænt. Hvor ville jeg gerne ha’ været sammen med dig til Wedels arrangement, men jeg måtte desvære melde afbud (pga. Ole og mine børn).

Anna Skyggebjerg 19. november 2014 kl. 14:43

@ Anette: Det var en diskret (og moden!) facon. Det gør jeg fremover:Tager nogle noter eller noget…
Den Jaguar ville sådan have klædt dit hår!

Skriv en kommentar