Onsdag den 15. juni

af Anna Skyggebjerg den 16. juni 2011

Faktisk er det allerede blevet torsdag den 16. For dagen er suset afsted og først klokken 19 stod vi stille samtidigt. Men sådan må det være, når familiens liv er ved at blive pakket i flyttekasser.

Så der er al mulig grund til at være taknemmelig over de øjeblikke, der var i dag, hvor storheden alligevel sneg sig op over bjerget af kasser. For eksempel disse “Hele 3 ting”:

1:

Elise, som idag afsluttede sine år i folkeskolen med 12 i mundtlig engelsk. Hvorefter hun øjeblikkeligt faldt i søvn i Jacobs seng med et næsten hørbart brag. Og med alt tøjet på og Puttepatruljen i armene. Jeg tror ikke, hun helt har begrebet, at det er slut. Jeg ved med sikkerhed, at jeg ikke har. Og jeg har heller ikke lyst. De år har været gode.

2:

I dag modtog jeg en helt særlig gestus fra en af bloggens læsere, nemlig hende som vandt en sidegevinst i sidste uges give away. Det viste sig, at hun bor i Hadsten, hvor jeg er vokset op. Det mailede vi lidt om – og så var det, hun spurgte, om ikke hun skal tage ned på kirkegården og tage nogle billeder af mine forældres grav? I dag modtog jeg de billeder. Og jeg kan kun sige, at det igen har vist sig, at når man forærer noget bort, får man noget meget større tilbage. Tænk engang!

3:

Her til aften sad Søren og jeg på vores altan og trak vejret i bund et par gange, sådan som vi har gjort stort set hver aften i 6 år, “come rain or come snow”. Det er sidste aften, og pladsen viste sig fra sin bedste side med stilhed og blødt mørke. Og ved Gud om ikke der pludselig kom to dinosaurer gående hen over en mark oppe på himlen. Som forandrede sig til hjorte og derefter gik i opløsning. Sidste aften med kliken! I like!

{ 4 comments… læs dem nedenunder eller skriv en }

Liselotte Vejborg 16. juni 2011 kl. 08:30

Er det tilladt læserne at fælde en lille tåre over Elise, billederne, altanen og sidste aften med kliken …?

… og være glad glad for, at man nåede at se altanen og pladsen, inden I rykker!

Sissel 16. juni 2011 kl. 19:08

Jeg kommer også til at savne billederne fra karnapen og altanen, men glæder mig til at læse om hvordan jeres nye hjem giver jer nye rammer for at skabe plads til zen. Held og lykke med flytningen, og nok en gang tillykke til Elise! Flot klaret!

Nina L. 16. juni 2011 kl. 20:57

Tak Anna. For din beskrivelse af det enkle og der nære. Jeg sætter så stor pris på dine ord og dejlige beskrivelser af livet på godt og ondt. Vi flyttede fra nørrebro sidste sommer og med dine beskrivelser af den mest fantastiske boghandler på Godthåbsvej og stemningen i fuglebakkekvarteret bringer du så mange gode minder frem hos mig. Så tak for alt det du giver ! Held og lykke med flytningen og alt det nye Elise står overfor. Jeg glæder mig til at følge det hele. De bedste hilsner fra Nina

Anna Skyggebjerg 16. juni 2011 kl. 23:01

Kære Liselotte, Sissel og Nina,
TAK for jeres tanker!
Kærlige hilsner,
Elise og Anna

Skriv en kommentar